De vooruitgang voor zijn.

Uitnodiging Masters of Management

Op donderdag 12 april 2012 organiseren wij voor de 11e keer Masters of Management. Het thema van deze editie is: Leiderschap & Zingeving. We bieden u twee interessante colleges van docenten uit onze leergangen aan en geven daarbij de gelegenheid kennis te nemen van ons aanbod aan leergangen.

De key-note sprekers zijn mevrouw dr. Inge Nuijten, directeur/eigenaar van INSPT (Institute for Servant-leadership Performance psychology and Talent development) en mevrouw prof.dr. Hans Alma, hoogleraar Psychologie en Zingeving en rector magnificus van de Universiteit voor Humanistiek.

Voorafgaand, in de pauze en na afloop van het programma kunt u bij ons terecht voor informatie over onze master- en managementopleidingen op het gebied van Strategie en Leiderschap, Bedrijfskunde en Management, Beleid en Bestuur, Organisatie en Change en Merk, Marketing en Innovatie.

Aanmelden kan via deze link.

Graag tot ziens op donderdag 12 april 2012!

Met vriendelijke groet,

Drs. Annelieke Achterberg-Geerdink

Directeur AOG School of Management

PS Wegens grote belangstelling in eerdere jaren en in verband met de beperkte zaalcapaciteit behoudt de organisatie zich het recht voor om toegangsbevestigingen dynamisch te distribueren over de aanmeldingen. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Terug naar nieuwsoverzicht

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.