Incompany en Maatwerk

Creëer een wendbare, toekomstbestendige organisatie

Als je als organisatie relevant wilt blijven in deze tijd van continue verandering en toegenomen complexiteit, dan zul je wendbaar moeten zijn. De mensen in je organisatie zullen verder moeten kijken dan de problematiek van vandaag en een heldere, gedeelde visie moeten hebben op de toekomst. In beweging blijven is essentieel, net zoals écht samenwerken en nieuwsgierig blijven.

Hoe zorg je ervoor dat de collectieve energie en creativiteit binnen jullie organisatie gaan stromen en hoe kom je daarmee tot een duidelijke koers? En hoe en wanneer toets je of je de koers moet bijstellen? Dit alles vraagt om een voortdurende alertheid en een onderzoekende houding. Niet alleen van bestuurders en directie, maar in alle lagen van de organisatie.

Download onze brochure

Overweegt jouw organisatie om een opleidingstraject in te zetten om een beweging in gang te zetten of een professionaliseringsslag te maken?

Waarom een incompany programma?

Als je de bestaande kracht in je organisatie wilt mobiliseren, dan is een incompany programma van AOG School of Management een uitstekend middel. Met een programma van AOG creëer je een lerende organisatie die de denkkracht van medewerkers en managers versterkt en daarmee het integrale verandervermogen. Zo ga je als organisatie met vertrouwen de toekomst tegemoet.

AOG School of Management als incompany partner

AOG School of Management is een partner die kritisch meedenkt over hoe je duurzame ontwikkeling in gang zet. Door onze academische afkomst zijn wij in staat om actuele wetenschappelijke kennis en andere perspectieven aan te reiken. Door ‘leren’ te combineren met het ‘ontwikkelen van vaardigheden’ als kritisch denken, het stellen van goede vragen, het omgaan met paradoxen en hiermee te experimenteren in de eigen praktijk verbetert de kwaliteit van de interactie tussen medewerkers onderling en tussen medewerkers en management. Door individuele en gezamenlijke reflectie te stimuleren ontstaat ruimte voor andere denkbeelden en nieuw gedrag.

Standaard of maatwerk: samen bepalen we wat het beste past

Je kunt bij ons terecht voor zeer uiteenlopende trajecten. Van een bewezen effectief programma uit ons portfolio, exclusief voor jouw organisatie, tot een leer- en ontwikkeltraject geheel op maat. De duur kan variëren van een driedaagse masterclass tot een meerjarig traject, met zelfs het perspectief op het halen van een mastertitel. Samen ontwerpen we het programma dat het beste past bij de ontwikkelvraag van jullie organisatie. Naast een programmaontwerp waarin inhoud, opbouw en vorm aan bod komen, denken we mee over hoe we jullie medewerkers op een goede manier kunnen betrekken en houden we tijdens het traject rekening met actuele vraagstukken en voortschrijdend inzicht. Want het uitgangspunt is dat elke bijeenkomst een betekenisvolle ontmoeting is met maximale impact als resultaat.

Praktijkcases

AOG - Management Development traject ROC

Management Development traject ROC van Twente

Met zo’n 20.000 studenten, elf colleges en tachtig teams is ROC van Twente de vierde aanbieder van mbo-opleidingen in Nederland: ...

  • Opdrachtgever:ROC Twente
  • ProgrammaIncompany
  • Thema:Onderwijskundig Leiderschap
Lees meer
nationale politie - AOG

Dilemma’s en paradoxen van de digitale transformatie van de Nationale Politie

Een digitale transformatie van een organisatie kent vele aspecten. Zo ook bij de Nationale Politie waar steeds meer nieuwe digitale opsporingstechnieken en methoden ter ...

  • Opdrachtgever:Nationale Politie
  • ProgrammaDigitale transformatie en leiderschap
  • Thema:Digitale transformatie
Lees meer

Uniek incompany leer- en ontwikkeltraject bij Alfa-college succesvol afgerond

Onderwijskundig Teamleider Tim van der Ploeg: ‘Ik ben een ander persoon geworden op de werkvloer’ Het Alfa-college, met vestigingen in ...

  • Opdrachtgever:Alfa-college
  • ProgrammaIncompany
  • Thema:Master Strategy & Leadership
Lees meer

Opdrachtgevers

logo OZG | opdrachtgevers AOG
Logo uwv | opdrachtgever AOG
Logo actium | opdrachtgever AOG
Logo arcade onderwijs | opdrachtgever AOG
Logo gemeente den helder | opdrachtgever AOG
Logo mondriaan gz | opdrachtgever AOG
Logo roc van twente | opdrachtgever AOG
Logo carmel college | opdrachtgever AOG

Onze docenten

AOG School of Management kan putten uit een omvangrijk netwerk van docenten en specialisten, die zichzelf ruimschoots hebben bewezen in de praktijk of aan een universiteit. Deze gerenommeerde hoogleraren, docenten en praktijkprofessionals vormen één van onze onderscheidende kwaliteiten. Kerndocenten van AOG School of Management zijn verantwoordelijk voor de inhoud van het programma’s en de integratie van de afzonderlijke onderdelen. Hieronder een overzicht van onze kerndocenten.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.