Schoolleidersbeurs-VO

Oriënteren op Master opleiding voor Schoolleidersbeurs-VO

Als schoolleider van het Voortgezet Onderwijs draag je een grote verantwoordelijkheid voor zowel je team als de leerlingen. Naast het optimaliseren van de leeromgeving vraagt het ook om een goede aansturing en samenwerking binnen je team. Met de veranderende wereld waarbij bijvoorbeeld digitale transformatie en wendbaar organiseren een gemeengoed zijn geworden vraagt het als schoolleider om andere vaardigheden te ontwikkelen.

Met de schoolleidersbeurs die vanaf eind augustus 2023 beschikbaar is maakt het de drempel mogelijk lager om een deeltijd Master opleiding te gaan volgen. Middels de beurs is een totale tegemoetkoming van maximaal € 22.500 per 12 maanden mogelijk. De maximale duur van de beurs is 24 maanden.

Over de schoolleidersbeurs-VO

De Schoolleidersbeurs is vanaf 1 september aan te vragen middels een aanvraagportaal via Voion. Ook wordt daar antwoord gegeven op de meest gestelde vragen over de beurs en is er de mogelijkheid om contact op te nemen. Klik hier voor meer informatie over de schoolleidersbeurs-VO.

Welke opleidingen zijn mogelijk met de Schoolleidersbeurs-VO?

Er zijn 3 programma’s waarbij de schoolleidersbeurs ingezet kunnen worden. Klik op één van de opleidingen voor meer informatie en voor het downloaden van een brochure.

Master Strategy & leaderschip (60 EC)
MBA Innovatie & Leiderschap (60 EC)
Afstudeerfase Master Strategy and Leadership (30 EC)

Vragen over de Schoolleidersbeurs-VO?

Neem contact op met één van onze studieadviseurs als je een vraag hebt over één van de opleidingen in combinatie met de Schoolleidersbeurs-VO.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.