De vooruitgang voor zijn.

Professional Master Strategy & Leadership (MSc)

U wilt blijven leren en ontwikkelen. Direct de kennis gebruiken in uw werk. Net even anders, net even verder. U wilt graag een Masterdiploma halen. Maar is dat wel te combineren met uw baan en privéleven? Met de professional Master Strategy & Leadership (MSc), de flexibele deeltijd masteropleiding van AOG School of Management, bepaalt u zelf de inhoud en duur van uw opleiding. En dat allemaal in uw eigen studietempo. Afstuderen kan namelijk in minimaal 2,5 jaar en maximaal 8 jaar. Kortom: uw studie in uw tijd!

Niveau: Academisch
Opleidingsduur: Afstuderen kan in minimaal 2,5 jaar en maximaal 8 jaar
Locatie: Centraal in Nederland
Start: Voorjaar 2021
Investering: € 58.895Hoe te financieren?

De opleiding

Voor wie

Als manager, professional of bestuurder wilt u een  brede academische blik op vraagstukken binnen de dagelijkse praktijk ontwikkelen. U heeft een afgeronde HBO-vooropleiding en beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring.

In het kort

In een wereld die volop verandert, maken mensen het verschil. Daarom gaat het steeds meer om uw capaciteiten en uw manier van denken en doen. In onze professional Master Strategy & Leadership helpen we u om duurzame academische vaardigheden te ontwikkelen. Zoals creativiteit, kritisch denken en probleemoplossend vermogen. Om dat te bereiken, hebben we een eigen visie op opleiden: academisch, visievormend, met betekenisvolle ontmoetingen en gericht op persoonlijke groei en leiderschap. Verder denken, noemen we dat.

Brede academische blik
We dagen u uit om verder te denken en anders naar uzelf en uw vakgebied te kijken. Wat is uw rol? Waarin kunt u groeien? En wat heeft u daarvoor nodig? Met deze vragen in het achterhoofd hebben wij de professional Master Strategy & Leadership ontwikkeld. Een unieke en flexibele opleiding voor managers, bestuurders en professionals, waarmee zij een brede academische blik op vraagstukken binnen hun huidige organisatie  ontwikkelen.

Flexibel in inhoud, tijd en investering
Deze masteropleiding is unieke vanwege zijn flexibiliteit. U kiest zelf twee leergangen die voor uw ontwikkeling interessant zijn. Ook bepaalt u zelf het studietempo. U kunt de onderdelen stapelen, maar u kunt ook een jaartje overslaan. Omdat u zich niet van tevoren voor het volledige traject hoeft in te schrijven, kunt u dus de investering spreiden.

Voor het samenstellen van uw eigen flexibele masteropleiding kunt u kiezen uit een diversiteit aan leergangen:

 • Bestuurlijk Leiderschap
 • Filosofie in Organisaties
 • HR Strategie en Sourcing
 • Innovatie en Business Development
 • Leiderschap bij Digitale Transformaties
 • Leiderschap in Management
 • Meesterschap in Adviseren
 • Mens- en Organisatieontwikkeling
 • Nieuw Leiderschap in Organisaties
 • Psychologie in Organisaties
 • Publieke Strategie en Leiderschap
 • Strategisch Leiderschap
 • Strategisch Programmamanagement
 • Verandermanagement

 

Professional master vanuit AOG TSM Business School
De Master Strategy & Leadership is een professional master. In deze Master worden op een vernieuwende, conceptuele en interdisciplinaire wijze kennis en inzichten ontwikkeld rondom complexe vraagstukken uit uw werk. Na afronding van de Master Strategy & Leadership ontvangt u vanuit AOG TSM Business School de (inter)nationaal erkende mastertitel MSc.

Na de opleiding Professional Master Strategy & Leadership (MSc)

 • bent u in staat een probleem academisch te onderzoeken, een strategie uit te zetten en vernieuwing te realiseren binnen uw eigen beroepspraktijk en organisatie;
 • heeft u een onderzoekende grondhouding die van waarde is bij visievorming in elke context;
 • bent u onderdeel van een uitgebreid netwerk van gelijkgestemde professionals.

Proefcollege volgen?

Ontdek meer over de Master Strategy & Leadership. Bekijk de proefcolleges.

Het programma

In de professional Master Strategy & Leadership stelt u de eerste helft van uw opleiding zelf samen. U kiest zelf twee academische leergangen die passen bij uw professionele leervraag. Deze professionele vorming is het fundament onder uw masterprogramma. Nadat u deze twee academische leergangen heeft afgerond, gaat u verder met uw academische vorming. Eerst verdiept u kennis en inzicht in de Summer Academy. Vervolgens doet u wetenschappelijk onderzoek in het Research Lab en de Thesis. Nadat u de master succesvol hebt afgerond, mag u de titel MSc dragen.

Hoe is de Master opgebouwd?
Meer gedetailleerd ziet de professional Master Strategy & Leadership er als volgt uit:

professional Master Strategy & Leadership

Leergang 1 & leergang 2
U kiest een eerste en een tweede leergang uit ons portfolio, waarbij uw leervraag het uitgangspunt is.

Voor al onze leergangen geldt:

 • de looptijd is gemiddeld 9 maanden
 • u ontvangt 15 EC per leergang (studiepunten)
 • het merendeel vindt plaats centraal in Nederland

 

Bekijk hier ons portfolio.

 1. Summer Academy: leer de waarde van academisch denken

  Het hoofddoel van de Summer Academy is het ontwikkelen van uw vraagstellingen en onderzoeksvermogen. ‘Ik heb opnieuw leren kijken en verwonderen’ is wat alle alumni aangeven over het inspirerende bezoek aan Cambridge (UK). Deze Summer Academy sluit u af met een essay over integriteit en leiderschap. Na afronding ontvangt u 6 EC (studiepunten).

 2. Zelfontwikkeling & Leiderschap

  Tijdens deze module schrijft u, onder begeleiding van uw tutor, het verhaal van uw leerreis en opgedane ervaringen en nieuwe inzichten. Deze komen samen in de eindopdracht: waarin u uw talenten, verbindingen, verantwoordelijkheden en praktijkervaringen beschrijft. Deze module loopt tijdens de Summer Academy, Research Lab en Thesis. Na afronding ontvangt u 3 EC (studiepunten).

 3. Research Lab: een onderzoek opzetten en uitvoeren

  In deze fase staat het onderzoek centraal. U gaat namelijk een kwalitatief en/of kwantitatief onderzoek opzetten en uitvoeren en het onderzoeksvoorstel voor uw thesis formuleren. Dit alles onder begeleiding van uw kerndocent. Na afronding ontvangt u 6 EC (studiepunten).

 4. Thesis: de bewijsvoering van uw academische vaardigheden

  Dit is de laatste fase van uw Masteropleiding. Hierin werkt u in groepen van maximaal 10 personen aan uw eindopdracht. Naast deze gezamenlijke bijeenkomsten heeft u ook 8 uur individuele begeleiding van uw kerndocent. De Thesis wordt afgesloten met een mondeling examen (verdediging). Na afronding ontvangt u 15 EC (studiepunten).

 5. Diploma

  Na een positieve beoordeling van de examencommissie ontvangt u uw Masterterdiploma. U ontvangt vanuit AOG TSM Business School de (inter)nationaal erkende mastertitel MSc.

Investering

De opleiding is opgebouwd uit de volgende kosten:

Totaal: € 58.895
Eerste leergang: € 16.150
Tweede leergang: € 16.150
Zelfontwikkeling & Leiderschap: € 2.500
Summer Academy: € 8.295
Research Lab & Thesis: € 15.800

De prijs is btw-vrij; de kosten zijn exclusief literatuur-, reis-, en bibliotheekkosten.

Financieringsmogelijkheden

Het volgen van één van onze leergangen levert voordelen voor uw werkgever. Werkgevers zien deze voordelen vaak als een goede zakelijke investering en zijn daarom bereid hierin te investeren. Veel van onze deelnemers krijgen (een deel van) de kosten voor het volgen van een leergang vergoed door hun werkgever.

Als de werkgever de opleiding betaald of je bent ZZP’er dan kunnen deze kosten in veel gevallen fiscaal afgetrokken worden.

Lees meer over de financiering

Op zoek naar maatwerk voor uw bedrijf?

We helpen u graag opweg voor een passend opleidingstraject voor uw bedrijf.

Proefcollege

Als je nog niet helemaal zeker bent over welke opleiding voor jouw geschikt is, schrijf je dan in voor een van onze proefcolleges.

Tijdens deze proefcollege laten we je kennismaken met hoe we lesgeven en geven we je een klein inkijkje in het niveau en de lesstof die we gaan behandelen in de opleiding.


nader te bepalen

Proefcollege Professional Master Strategy & Leadership (MSc)

AOG School of Management

Inschrijven

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen, houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen en geven we af en toe korting op evenementen.