Uitnodiging Jubileum event Verandermanagement

In het najaar van 2010 vierden wij het heuglijke feit van de start van de vijfendertigste editie van de postacademische leergang Verandermanagement. Een respectabel aantal en daarmee een succes in de markt. Dit zevende lustrum hebben wij aangegrepen om werk te maken van een idee dat wij al langer koesterden.

Namelijk een alumni event met als hoogtepunt de presentatie van een boek met daarin bijdragen van alle docenten uit de leergang, afgewisseld met ervaringen uit de praktijk van de deelnemers. Een boek dat niet alleen een belangrijke basis legt voor de literatuur in de leergang, maar dat ook zelfstandig in de markt kan staan. Op deze manier leveren we, met z’n allen, echt een bijdrage aan het vergroten van het verandervermogen van Nederlandse bedrijven en organisaties.

Om de verschijning van deze co-creatie met onze alumni te vieren organiseren wij op dinsdag 20 maart a.s. van 13.15 – 18.00 uur in de Sparrenhorst te Nunspeet een Jubileum event Verandermanagement. Speciaal voor alumni en docenten van de leergang Verandermanagement. Tijdens dit Jubileum event staan drie dilemma’s uit de leergang en het boek centraal:

  • Inhoud versus Betekenis
  • Deel versus Geheel
  • Ratio versus Emotie

Vanuit verschillende wetenschapsgebieden hebben we vertegenwoordigers uitgenodigd hun visie op deze drie thema’s in een tweetal workshopronden met jullie te bespreken. Het belooft een interactieve en inspirerende middag te worden en natuurlijk een warm weerzien met collega deelnemers en docenten uit de leergang.

Uiteraard ontvang je als deelnemer aan het jubileum event een speciale uitgave van het boek, dat vanaf half april in de boekhandel te krijgen is. Voor het bijwonen van deze middag vragen wij een tegemoetkoming in de kosten van € 75,-.

Wij zien er naar uit om onze alumni te mogen begroeten op 20 maart. Je kunt je opgeven via het aanmeldformulier, waarop ook het complete programma uitgeschreven staat. We zien je aanmelding graag voor 6 maart tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Marco de Witte
Kerndocent

Mariek de Groot – Hoff
Coursemanager

Terug naar nieuwsoverzicht

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.