Wat is vooruitgang in een tijd van onzekerheid? Update 30 maart 2020

Wij wachten niet af 
Om continuïteit te bieden aan onze deelnemers en hun organisaties hebben we besloten om niet af te wachten. Niemand weet hoe lang de situatie van sociale afstand blijft bestaan. Bij ons blijven de opleidingen dan ook in de komende maanden doorgaan, alleen gaan we over op online onderwijs voor zolang nodig en waar mogelijk.

We blijven je ontmoeten
De komende tijd gaan we samen met de programmateams en docenten ons online aanbod verder vormgeven. Uitdagend en vernieuwend is deze tijd voor ons allemaal. Juist nu is investeren in ontwikkeling belangrijk. Om vooruit te komen en te blijven. Als we elkaar eenmaal weer treffen in de fysieke betekenisvolle ontmoeting, zal dat met de toevoeging van online componenten in een nog rijkere leeromgeving zijn.

We blijven met je in contact
Deelnemers en betrokkenen hebben wij geïnformeerd. Maar steeds blijft gelden: neem ook vooral contact met óns op als je vragen of aanvullingen hebt. We zijn te bereiken op: 088-5561000 of via studieadvies@aog.nl.

We staan voor een gezamenlijke opgave
Het gezamenlijke belang is op dit moment vele malen groter dan het individuele. Niet eerder werd dit zo duidelijk kenbaar gemaakt.

Laat je leiden door de wetenschap
De volgende stappen zijn onzeker, maar blijf je voeden met de laatste wetenschappelijke inzichten en blijf varen op je morele kompas.

We wensen je sterkte en vertrouwen.

AOG School of Management
Annelieke Achterberg – Geerdink

0 antwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *