AOG School of Management sponsort EBF Conference met Al Gore

Nobelprijswinnaar Al Gore opent op donderdag 29 september de EBF Conference in Martiniplaza (Groningen), het jaarlijkse congres van de Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging van de Rijksuniversiteit Groningen. De voormalige vicepresident van de Verenigde Staten houdt die dag een lezing over klimaatverandering, duurzaamheid en verantwoord leiderschap. AOG School of Management is een van de sponsoren van dit evenement. AOG en Freia onderstrepen hiermee het belang dat zij hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Al Gore ontving in 2007 samen met het Intergovernmental Panel on Climate Change de Nobelprijs voor de Vrede, vanwege zijn inspanningen om de door de mens gecreëerde klimaatverandering breed onder de aandacht te brengen. Daarmee is hij de gedroomde openingsspreker op de EBF Conference, dat dit jaar georganiseerd wordt onder de titel: ‘Reboot: responsible leadership, responsible growth’. Meer informatie over het congres vindt u hier.

Terug naar nieuwsoverzicht

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.