AOG School of Management lanceert weblog over marketing

Dinsdag 17 april werd tijdens het event over neuromarketing de aftrap gegeven voor het marketing-weblog van AOG School of Management. Op deze site bloggen docenten, alumni en specialisten over merkmanagement en marketing. 

Op dit weblog staat verdieping, visievorming en de koppeling tussen marketingtheorie en de weerbarstige praktijk centraal. Hiermee heeft het initatief een bijzondere plek op het internet, want de meeste marketingblogs richten zich vooral op tips, trucs en advies. Het weblog van AOG School of Management is nooit af. We gaan ervoor zorgen dat er regelmatig nieuwe en interessante artikelen uit het marketingdomein geplaatst worden. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom willen we fanatiek schrijvende marketingprofessionals uitnodigen om met ons mee te doen. Door te reageren, te delen maar ook door zelf content in te sturen. Heeft u interesse om mee te doen? Neem dan contact met ons op. Het weblog is te vinden via www.aogmerkmanagement.nl

Terug naar nieuwsoverzicht

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.