Na 42 jaar onderwijservaring neemt bestuursvoorzitter Romain Rijk afscheid van Stichting Carmelcollege. Hij kijkt met plezier terug op zijn onderwijsjaren en op de serie van zeven leiderschapsconferenties die hij samen met AOG School of Management op touw zette. Een portret van een bevlogen leraar die bestuursvoorzitter werd.

Lees meer
Door: AOG School of Management op 22 november 2017
AOG School of Management

Onze nieuwsbrief van september 2017 staat in het teken van verder denken over grenzen en mogelijkheden. In het voorwoord vertelt Vincent Neef, programmacoördinator AOG School of Management, over een van zijn pareltjes: Academie Permanent. Een programma dat bestaat uit vijf inspiratieseminars met uiteenlopende thema’s. Binnen AOG School of Management zijn grenzen en mogelijkheden een actueel thema. Op dinsdag 19 september is het vernieuwde pand van AOG School of Management feestelijk geopend. En wat zijn we trots op het resultaat. Heeft u de foto’s al gezien?

Lees meer
Door: AOG School of Management op 28 september 2017

Trots, dat gevoel overheerste afgelopen dinsdag bij de feestelijke opening van het vernieuwde pand van AOG School of Management. Het is een kantoor dat de identiteit van AOG School of Management ademt, maar tegelijkertijd een plek waar we ons thuis kunnen voelen. Het is licht, kleurrijk, open en inspirerend. Een ontmoetingsplaats die aanzet tot verder denken, niet alleen voor collega’s onderling, maar ook een omgeving waar we docenten, alumni en deelnemers fier kunnen ontvangen.

Lees meer
Door: AOG School of Management op 25 september 2017
AOG School of Management

In de nieuwsbrief van augustus 2017 denken we verder over talent en organisatieontwikkeling. Floor Harms, Manager HR bij AOG School of Management, vertelt als trots alumna haar ervaring over dit boeiende thema. Wilt u zelf ervaren hoe u de leergang Talent en Organisatieontwikkeling in kunt zetten voor uw organisatie, meld u dan aan voor het proefcollege op 20 september […]

Lees meer
Door: AOG School of Management op 08 september 2017
AOG School of Management

5 juli 2017. Een zonovergoten dag. Alsof het zo moest zijn. De afscheidsreceptie van Romain Rijk als onderwijsbestuurder. Na meer dan 42 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs nam hij afscheid van Carmel, een onderwijsinstelling die meer dan 50 schoollocaties in het voortgezet onderwijs met elkaar verbindt. Het was een bijzondere en inspirerende bijeenkomst die liet zien wat Romain betekent heeft maar vooral wie hij is.

Lees meer
Door: AOG School of Management op 24 juli 2017
AOG School of Management

Bij AOG School of Management vinden wij het belangrijk om verder te denken over innoveren en waarde creëren. Mariek de Groot, manager marketing & studieadvies neemt ons mee in haar beleving tijdens de leergang Innovatie en Business Development die ze momenteel volgt. Ze schrijft over de inspiratie die ze heeft opgedaan door de gelezen literatuur, de opgedane contacten en de inspirerende locaties die ze heeft bezocht met mede deelnemers.

Lees meer
Door: AOG School of Management op 28 juni 2017
AOG School of Management

Digitale ontwikkelingen lijken sneller te gaan dan voorheen. En dat is ook zo, technologie ontwikkeld zich bijna exponentieel. Tijdens het evenement Destination Future werd dit eens te meer duidelijk. Big data zorgt voor ongekende mogelijkheden in analytics. Algoritmen meten ons gedrag en doen gepersonaliseerde voorstellen. Slimme technologie beïnvloed ons en wij zijn ook nog eens heel beïnvloedbaar. Tegelijk dienen we rekening te houden met privacy-vraagstukken en ethische kwesties. Dit alles was onderwerp van gesprek tijdens het jaarlijkse evenement van AOG School of Management: Destination Future – Het alwetende algoritme.

Lees meer
Door: AOG School of Management op 20 juni 2017
AOG School of Management

De nieuwsbrief van mei is verstuurd, met als onderwerp: Verder denken over mogelijkheden en kansen van Big Data. Het op grote schaal verzamelen, opslaan en analyseren van informatie opent veel nieuwe deuren en mogelijkheden. Maar het zet ook vraagtekens. We gaan hierover graag met u in gesprek tijdens het evenement Destination Future op donderdag 15 juni of […]

Lees meer
Door: AOG School of Management op 30 mei 2017
AOG School of Management

De nieuwsbrief van april is verstuurd, met als onderwerp: Verder denken over permanente inspiratie. Educatie wordt steeds belangrijker en dient plaats te vinden waar en wanneer u dat wilt. In deze nieuwsbrief leest u meer over hoe u inspiratie kan op doen om u permanent te blijven ontwikkelen. Ideeën zijn onder andere de succesvolle MOOC (Massive Open Online […]

Lees meer
Door: AOG School of Management op 26 april 2017
AOG School of Management

De nieuwsbrief van maart is verschenen, met als onderwerp: Verder denken over nieuwe standaarden. De nieuwe standaard in de Filosofie wordt aangegeven door de nieuwe Denker des Vaderlands: prof.dr. René ten Bos. Ook in leiderschap worden nieuwe standaarden gezet. De leergang Nieuw Leiderschap in Organisaties geeft hierin de maat aan: ervaar, experimenteer en reflecteer! Lees er meer over in de nieuwsbrief.

Lees meer
Door: AOG School of Management op 28 maart 2017