Leiderschapsontwikkeling

Reflectie op leiderschap is een kernelement bij de continuïteit van organisaties. Mensen en teams die eindverantwoordelijk zijn, staan er van tijd tot tijd alleen voor. Hoge bomen vangen vaak veel wind. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat een kritische blik ten aanzien van de eigen leiderschapsontwikkeling voldoende aandacht krijgt. Richting geven aan een organisatie werpt vragen op rondom de leiderschapsvisie.

AOG School of Management is graag betrokken bij organisaties die met een incompany traject willen werken aan leiderschapsontwikkeling en de bestuurskracht van de eigen onderneming willen bevorderen.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Hellen van Lienden of maak een afspraak via de site. Wij bellen u dan op een voor u geschikt moment.

 

 

Wilt u kennismaken of gratis advies?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Bevestiging afspraak AOG School of Management

Bedankt voor uw contactverzoek! Heeft u een voorkeursmoment aangegeven? Dan nemen we op dat moment telefonisch contact met u op. Anders bellen we u binnen twee werkdagen voor een eerste kennismaking of gratis adviesgesprek. U wordt gebeld door drs. Durk Piet de Vries of Hellen van Lienden. Zij zijn als strategisch adviseur en programmamaker nauw betrokken bij het opzetten en begeleiden van incompany- en maatwerkprogramma’s bij AOG School of Management. Graag verkennen ze met u de mogelijkheden voor uw organisatie.

Met vriendelijke groet,
AOG School of Management

×

Direct contact

Neem contact op met:
Incompany-Maatwerk-Hellen-van_Lienden

Praktijkcases

Een serie van 7 leiderschapsconferenties van Stichting Carmelcollege
"We gaan goed met elkaar om, met humor en op een familiaire, niet-hiërarchische manier.” Met die instelling is hij met... »
  • Opdrachtgever: Stichting Carmelcollege
  • Programma: De Bestuursconferenties
  • Duur: 7 bijeenkomsten van 2 dagen
  • Thema: Leiderschapsontwikkeling

Onze klanten beoordelen ons met een

177 beoordelingen
8.5
10
177 beoordelingen

Nieuwsbrief ontvangen?

  • Waardevolle artikelen
  • Overzicht van opleidingsaanbod
  • Voordeel bij events