De vooruitgang voor zijn.

Boeken bestellen

AOG School of Management is trotse samenwerkingspartner van YouBeDo. Tot 12% van je aankoop gaat naar een zelfgekozen goed doel.

Voor de levering van de literatuur van onze leergangen, korte programma’s en Incompany programma’s werken we samen met Social Enterprise en online boekenwinkel YouBeDo.

Vanuit de missie: ‘meer balans creëren in de wereld’, zette YouBeDo in 2007 een uniek model op. Bij elke boekbestelling gaat tot 12% van de aanschafprijs naar een goed doel. Op deze wijze zorgt YouBeDo samen met de klant voor een herverdeling van geldstromen die terecht komen bij de mens en natuur die het echt nodig heeft.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op www.youbedo.com/aog staat een boekenlijst klaar voor elke leergang. Op deze manier bestel je in één keer alle boeken die je nodig heeft voor jouw opleiding. Voor de meeste bestellingen geldt: vandaag besteld – morgen in huis.

Na afloop van jouw bestelling kiest je een goed doel waar je aan wilt doneren. AOG School of Management heeft drie doelen en projecten geselecteerd die we bij ons vinden passen: De Mytylschool in Haren, de Weekendschool en het Ouderenfonds. Maar het staat je ook vrij voor een geheel ander goed doel te kiezen.

Zodra een doel gerealiseerd is, ontvang je hiervan bericht. Zo zie je dat jouw geld goed is besteed.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.