De vooruitgang voor zijn.

Docent

Roald Vandepoel is eigenaar van Delft Patents en Paradigmashift. In al zijn activiteiten ligt de focus op innovatie, het ontwikkelen van nieuwe business en het strategisch uitbouwen van bestaande activiteiten. In de opleiding Innovatie en Business Development is hij naast docent ook casusbegeleider en hij is programmaleider van de Masterclass Het Managen van Innovatie.

Kennisartikelen van ir. Roald Vandepoel

Roald Vandepoel: “Terug naar de basis”

Innovatie, Marketing en Ondernemerschap

Vanuit zijn achtergrond aan de TU Delft is Roald Vandepoel opgeleid om problemen op te lossen. Door de jaren heen kwam hij terecht in het domein van de business-innovatie en vroeg zich af waarom organisaties almaar willen innoveren. “Welk probleem ligt eraan ten grondslag?” Nadat hij in 2001 de leergang Strategic Business Development van AOG School of Management had gevolgd, werd hij samen met Philip Wagner kerndocent van de vernieuwde leergang Innovatie en Business Development.

Lees meer

Business Development en Innovatie: van wens naar noodzaak

Innovatie, Marketing en Ondernemerschap

Hoe zorgen duurzaam succesvolle bedrijven voor continue ontwikkeling en hoe tonen ze zich flexibel in een veranderende organisatiecontext? Een afwachtende houding vergroot het risico om een speelbal te worden van concurrerende organisaties. Roald Vandepoel, kerndocent Business Development en Innovatie, schreef hierover een blog.

Lees meer

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen, houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen en geven we af en toe korting op evenementen.