Vijf manieren om leiderschap te tonen in tijden van verandering | Ted Talk

De wereld van vandaag is onderhevig aan verandering. Veranderingen die vragen oproepen, over uw organisatie en over uw rol daarin. Hoe toont u leiderschap in deze veranderingen? Moet u uw denkkaders verbreden? Moet u uw (on)bewuste gedrag veranderen?

In deze Ted Talk gaat Jim Hemerling dieper in op vijf manieren om als leider goed te leiden te midden van veranderingen en aanpassingen. Hoe wendbaar bent u als leider van vandaag en hoe gaat u met steeds veranderende omstandigheden om? Bent u in staat om hét voorbeeld te zijn voor anderen om het veranderproces tot een succes te maken? In deze Ted Talk reikt Jim Hemerling u vijf manieren aan!

 

Bent u naar aanleiding van deze video nieuwsgierig geworden?  Meld u dan aan voor de inspiratiesessie van het programma Persoonlijk Leiderschap in Transities op woensdag 20 september bij Thermen Bussloo of bekijk de inhoud van het complete programma Persoonlijk Leiderschap in Transities.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.