Als ervaren leider weet u reeds waar u tegenaan loopt wanneer het complex of spannend wordt. U herkent ook de patronen waar u telkens weer in terecht komt. Uw identiteit, patronen en overtuigingen vormen de basis voor uw gedrag in het contact met anderen. Daarmee bouwt u onbewust aan uw reputatie. Complexe transities vragen echter soms juist ander gedrag. Lastig, want u wilt uiteraard uzelf niet verliezen. In het academische programma Persoonlijk Leiderschap in Transities kijkt u naar wie u werkelijk bent en hoe u persoonlijk in elkaar steekt. Dat doen we in de context van uw eigen uitdagingen.

Laat u tijdens de inspiratiesessie meenemen door de programmaleiding in het thema zelfinzicht en zelfsturing in veranderprocessen. De programmaleiding bestaat uit dr. Marco de Witte, drs. Maaike Arends en drs. Michiel Nannen geven ook een toelichting op de inhoud en opzet van het programma. Tevens is er gelegenheid om uw vragen te stellen aan een oud-deelnemer en van gedachten te wisselen met mede-geïnteresseerden.

Waar en wanneer

Datum: donderdag 20 september 2018
Tijd: van 14.00 tot 17:00 uur
Locatie: Landgoed Rhederoord – De Steeg (bij Arnhem) 

Aanmelden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studieadviseur Wenda Stoffel via telefoonnummer 088 556 10 25 of per e-mail stoffel@aog.nl.