Terugblik Masters of Leadership 2018 – Uw brein de baas, mythe of mogelijkheid

In een omgeving waar de indrukwekkende werken van Rembrandt van Rijn, Gerard Dou, Paulus Potter en anderen vechten om de aandacht van de bezoekers, vond Masters of Leadership 2018 plaats. De ambiance van de Hermitage in Amsterdam bood ruimte voor een event van imponerend formaat. Gepassioneerde keynotes Birgit Boelens, prof. dr. André Aleman en dr. David Dewulf werden door het event geleid door de impressieve dagvoorzitter drs. Cristel van de Ven. Ruim 200 deelnemers werden meegenomen naar een verfrissende benadering over wie wij zij en welke invloed we zelf om ons bewustzijn hebben. Daar waar het ochtendprogramma alle ruimte bood om terug in de tijd te gaan, bood het middagprogramma alle gelegenheid verder te denken over de huidige en toekomstige ontwikkeling van beïnvloeding van het bewustzijn. Food for thought gaf het intermezzo: de 2-gangen Chef’s Lunch.

Terugblik in beeld

Tijdens het event zijn er foto’s en een video gemaakt die terug te vinden zijn op de Facebook en Instagram accounts van AOG School of Management.

Podcast

Wilt u terugluisteren? Luister dan onderstaand naar onze podcasts.

  • Luister hier de podcast van de keynote van prof. dr. André Aleman, Leiding geven aan je brein
  • Luister hier de podcast van de keynote van dr. David Dewulf,  Leiden en denken met veerkracht

Presentaties

  • Bekijk hier de presentaties van prof. dr. André Aleman en dr. David Dewulf.

Meer inspiratie?

We hopen dat dit event u nieuwe handvatten en inzichten heeft gegeven in uw dagelijkse praktijk. Bent u op zoek naar meer inspiratie over leiderschap? Lees dan onderstaande artikelen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van al onze evenementen? Schrijf u dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en ontvang met regelmaat waardevolle artikelen én uitnodigingen voor al onze evenementen! Het eerstvolgende evenement ‘Overheid in transformatie, de laissez faire democratie’ vindt plaats op dinsdag 24 april aanstaande.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.