Partner van het grootste kennisfestival van Noord Nederland

Inspireren en co-creëren: met diverse partners zet AOG School of Management op woensdag 27 september van 13:00 tot 22:30 uur een groots festival neer over nieuwe vormen van innoveren, besturen, samenwerken en ondernemen. Het Grootste Kennisfestival van Noord Nederland bestaat uit 5 podia, 50 sprekers, 8 bands en diverse foodtrucks om u als bezoeker onder te dompelen in kennis en beleving. De locatie is het Suikerunie terrein in Groningen.

De kerndocenten van het programma Persoonlijk Leiderschap in Transities, Michiel Nannen en Marco de Witte zullen tijdens dit festival een workshop en lezing geven over zelfinzicht en zelfsturing in veranderprocessen > kom maar op als je durft!

Heeft u te maken met veranderprocessen binnen uw organisatie of markt? En heeft u invloed op het veranderproces? Kom dan naar de workshop van Michiel Nannen en doe mee! U wordt op een bijzondere manier uitgedaagd om uit uw comfortzone te stappen. Wie ben ik, hoe denk ik en hoe gedraag ik me? En hoe geeft u effectief vorm en sturing aan de gewenste verandering?

Uw identiteit, patronen en overtuigingen vormen de basis voor uw gedrag in contact met anderen. Soms vraagt een verandering binnen de organisatie dat u uw gedrag aanpast om een bepaalde beweging in gang te zetten, om mensen mee te krijgen.

Tijdens de lezing van Marco de Witte staat persoonlijk leiderschap centraal en wordt u uitgedaagd om verder te denken. Sta eens stil bij de droom die u wilt realiseren en wat is daarvoor nodig? (van dromen naar daden #hoe dan?)

Als relatie van AOG School of Management krijgt u bij een individuele aanmelding € 25,- korting. Gebruik hiervoor de kortingscode AOGkennisnoord@17.  Met uw ticket krijgt u toegang tot alle workshops en lezingen en een set munten waarvan de tegenwaarde ongeveer 1 heerlijke maaltijd en 5 á 6 consumpties is.

Er is een beperkt aantal kaarten met korting beschikbaar! Aanmelden voor dit event kan via de website van Het grootste kennisfestival van Noord Nederland.

NB: LET OP: Na uw bestelling ontvangt u een automatisch gegenereerde factuur. Deze kunt u negeren. U ontvangt uw factuur inclusief de korting enkele dagen later.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.