Docent

ir. Henri Verploegh


Ir. Henri Verploegh werkt als principal consultant bij het internationale ingenieurs- en ontwerpbureau Arcadis. Daarvoor was hij werkzaam bij PRC, KPMG en Twynstra Gudde. Hij heeft grote programma’s opgetuigd en bij veel organisaties veranderingen helpen invoeren. Vanuit programma’s rond het nieuwe werken en nieuwe huisvesting kwam hij al snel in aanraking met de ambities van organisaties. Het uitvoeren van projecten en programma’s kent niet alleen een veelheid aan activiteiten, cruciaal is ook het inrichten van besluitvormingsprocessen en het betrekken van de juiste mensen. Vanuit zijn rol als kerndocent is hij verantwoordelijk voor de inhoud van het programma en de integratie van de afzonderlijke onderdelen. Hij is bij AOG School of Management kerndocent van de opleiding Strategisch Programmamanagement.

Kennisartikelen van ir. Henri Verploegh

Het glibberige pad van de programmamanager

Strategie en Bestuur

Na twaalf succesvolle edities van de leergang Strategisch Programmamanagement heeft kerndocent Jo Bos zijn stokje overgedragen aan opvolger Henri Verploegh, …

Lees meer

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.