Docent

drs. Delano Maccow


Drs. Delano Maccow ontwikkelt en verzorgt opleidingen en trainingen aan managers op het terrein van strategisch management, ontwikkeling (internationaal) ondernemerschap, externe organisatie en (algemene) economie. Hij is bij AOG School of Management kerndocent van de opleiding Bedrijfskunde en Leiderschap.

Kennisartikelen van drs. Delano Maccow

“Met bedrijfskundige bouwstenen bouwen aan je eigen legohuis”

Bedrijfskunde

Docenten Delano Maccow en Henk van der Honing aan het woord over de opleiding Bedrijfskunde en Leiderschap. Met deze opleiding biedt AOG School of Management de unieke combinatie van sterke inhoudelijke kennis en persoonlijk leiderschap. Juist deze combinatie zorgt er al jarenlang voor dat deelnemers de opleiding niet alleen verlaten met een gedegen kennis van alle bedrijfskundige deelgebieden, maar weten ze hier ook op een juiste manier uitvoer aan te geven.

Lees meer

Dagbladen in het nauw

Bedrijfskunde

Delano Maccow, kerndocent van de opleiding Bedrijfskunde en Leiderschap, kijkt graag naar voorbeelden uit de praktijk in zijn colleges. En dan vooral naar casussen die tot de verbeelding spreken. Zoals de Nederlandse dagbladsector, waar ontwrichtende ontwikkelingen van buiten grote gevolgen hebben. “De vraag is steeds: hoe ga je daarmee om als organisatie? Zet je de hakken in het zand, zoals vaak gebeurt, of beweeg je mee met de veranderingen?”

Lees meer

Even voorstellen: nieuwe kerndocent Bedrijfskunde en Leiderschap

Nieuws

Delano Maccow is de nieuwe kerndocent voor de leergang Bedrijfskunde en Leiderschap. Delano is geen onbekende, hij doceert  al een …

Lees meer

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.