Management Development

‘De goede dingen doen en de dingen goed doen’. Makkelijker gezegd dan gedaan. Managers dienen van vele markten thuis te zijn. Zij hebben een veelheid aan taken en geven leiding aan steeds mondiger medewerkers. Sturing geven en de juiste beslissingen nemen zijn uitdagingen waar managers dagelijks voor staan. Hoe ontstijgt u als manager de dynamiek van alledag om zo verder te ontwikkelen?

AOG School of Management ondersteunt managers uit de cruciale ‘backbone’ van de organisatie in hun ontwikkeling. Hierbij wordt de weerbarstige werkpraktijk van de eigen organisatie als vertrekpunt genomen. Belangrijke terugkomende elementen in onze Management Development-trajecten zijn: inzicht in de werking van een organisatie en het kunnen toepassen van wezenlijke managementconcepten in uw eigen werkpraktijk, rekening houdend met de omgeving. Daarnaast is het in de spiegel kunnen kijken en bewust zijn van de eigen managementstijl ook een belangrijk onderdeel. In samenwerking met deelnemers en hun organisatie werken we aan het verstevigen van het managementpotentieel, waarbij het ontwikkelen van het persoonlijk leiderschap een essentieel element is.

Meer weten over de mogelijkheden van Management Development in uw organisatie? Download de Incompany en Maatwerkbrochure.

Voor een advies op maat denken wij graag vrijblijvend met u mee. Neem voor meer informatie contact op met Hellen van Lienden. Wij maken dan een afspraak met u op een voor u geschikt moment.

 

Wilt u kennismaken of vrijblijvend advies?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Bevestiging afspraak AOG School of Management

Bedankt voor uw contactverzoek! Heeft u een voorkeursmoment aangegeven? Dan nemen we op dat moment telefonisch contact met u op. Anders bellen we u binnen twee werkdagen voor een eerste kennismaking of gratis adviesgesprek. U wordt gebeld door drs. Durk Piet de Vries of Hellen van Lienden. Zij zijn als strategisch adviseur en programmamaker nauw betrokken bij het opzetten en begeleiden van incompany- en maatwerkprogramma’s bij AOG School of Management. Graag verkennen ze met u de mogelijkheden voor uw organisatie.

Met vriendelijke groet,
AOG School of Management

×

Direct contact

Neem contact op met:
Incompany-Maatwerk-Hellen-van_Lienden

Praktijkcases

Management Development traject ROC van Twente
Met zo’n 20.000 studenten, elf colleges en tachtig teams is het ROC van Twente de vierde aanbieder van mbo-opleidingen in... »
  • Opdrachtgever: ROC van Twente
  • Programma: Onderwijskundig Leiderschap
  • Duur: 7 modules van 2 dagen
  • Thema: Management Development
Leiderschapsprogramma Adelante
Interview met Jeroen van der Veen over het leiderschapsprogramma van Adelante. "Ons natuurlijk gedrag was onmiddellijk reageren op de problematiek... »

Onze klanten beoordelen ons met een

177 beoordelingen
8.5
10
177 beoordelingen

Nieuwsbrief ontvangen?

  • Waardevolle artikelen
  • Overzicht van opleidingsaanbod
  • Voordeel bij events