AOG School of Management speelt in op disruptieve ontwikkelingen

Het academisch opleidingsinstituut AOG School of Management volgt de ontwikkelingen in de economie en wetenschap op de voet, en past de aangeboden opleidingen daar voortdurend op aan.

Nieuwe opleiding HR Strategie en Sourcing

AOG School of Management presenteert met trots de nieuwe opleiding HR Strategie en Sourcing. Disruptieve ontwikkelingen als digitalisering, robotica, big data, en de circulaire economie maken een nieuwe benadering van HR-vraagstukken noodzakelijk. Door een bredere visie te ontwikkelen op de samenhangende inzet van alle resources kan HR een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van de organisatie in de toekomst.

De opleiding HR Strategie en Sourcing leert deelnemers een goed onderbouwd, strategisch antwoord te vinden op de disruptieve ontwikkelingen in technologie en economie.

Naamsverandering: Opleiding Talent en Organisatieontwikkeling heet nu Mens- en Organisatieontwikkeling

Naast de nieuwe opleiding heeft AOG School of Management ook de naam van de opleiding Talent en Organisatieontwikkeling aangepast. De nieuwe naam Mens- en Organisatieontwikkeling doet meer recht aan de inhoud van de opleiding zoals deze nu aangeboden wordt. Talent is de afgelopen jaren in een breder perspectief komen te staan. Er is een omvattende strategie nodig voor het benutten van het talent van alle medewerkers, het binden van mensen aan de organisatie, innovatie en zelfsturing. Naast het onderwerp ‘ontwikkelen van talent’ komen daarom ook onderwerpen als groepsdynamica, verbindend leiderschap, netwerkorganisaties en de impact van digitalisering en nieuwe media aan bod.

De bestuurders, managers en professionals die de opleidingen bij AOG School of Management volgen krijgen steeds de nieuwste inzichten aangeboden op een basis van gedegen vakmanschap uit wetenschap en praktijk. Op basis daarvan ontwikkelen de deelnemers een onderbouwde visie op de strategie voor hun bedrijf en op hun eigen leiderschap daarin.

Benieuwd naar de opleidingen HR Strategie en Sourcing en Mens- en Organisatieontwikkeling? Kijk op www.aog.nl.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.