Sfeerimpressie Academie Permanent seminar ‘Robotisering en Organisatieontwikkeling’

Onderstaande video is een sfeerimpressie van het seminar ‘Robotisering en Organisatieontwikkeling’ in het World Forum, Den Haag. Dit was een van de vijf inspiratie seminars die onderdeel was van het programma Academie Permanent editie 2016 – 2017.

Hoe organiseert u voor uzelf, als manager of professional, uw inspiratie in een druk en enerverend bestaan? Hoe blijft u bij in een wereld die versnelt? Academie Permanent is voor managers, professionals en bestuurders die blijvend willen werken aan hun persoonlijk leiderschap. De doordachte opzet van het programma biedt u hernieuwde inspiratie en visie om de uitdagingen – waar organisaties en leiders hedendaags mee te maken hebben – om te zetten in nieuwe kansen.

Wilt u meer inspiratie of het programma voor 2017 – 2018 zien? Download het e-book ‘inspiratie voor leiderschap en visie in een veranderende wereld’.

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.