Academie Permanent

Inspiratiebron voor leiders

Academie Permanent is hét programma dat duiding geeft aan de huidige confronterende maatschappelijke en organisatorische ontwikkelingen. Vrijwel geen enkele ontwikkeling komt voort uit een op zichzelf staande gebeurtenis. Hoe kijkt u over de schutting van uw eigen interpretaties?

In vijf bijeenkomsten pakken we uit, met deelnemers én experts. En worden ‘matters of concern’ uit het dagelijkse leven, het werken en het denken in organisaties in een gegronde context geplaatst. Wel vanuit nieuwe perspectieven, de nieuwsgierigheid opwekkend. Mensen en organisaties ontmoeten die u nog niet kent, smaken die u nog niet hebt geproefd, geluiden die u inspireren. Bruikbare kennis en inzichten waarvan het bestaan ervan u verrast. Ze helpen u nieuwe uitdagingen te doorgronden en te verbinden. Blauwdrukken voor succesvol leiderschap bestaan niet, een zekere mate van eigenwijsheid, reflectie, fantasie en verder denken is écht vereist!

Verspreid over 5 welgekozen locaties in Nederland én daarbuiten. Met lezingen, filmvertoningen, bedrijfsbezoeken, exposities, voorstellingen, kennisexpedities, gesprekken en uitnodigende diners.

De wereld is rijk aan kennis en wijsheden. Wetenschappelijke ontdekkingen en praktische toepassingen daarvan volgen elkaar snel op. Wereldwijd. Welke antwoorden bieden deze nieuwe inzichten op de vraagstukken van deze tijd?

Kernvraag is: wat is voor mij in mijn rol relevant? Wat wil ik mezelf en mijn omgeving bieden? Hoe verhoud ik me tot de wereld van nu en die over vijf, tien jaar? Academie Permanent gaat met een select gezelschap op zoek naar duiding en implicaties.