Leiderschap programma’s

Verbreed je eigen kennis over leiderschap, zowel voor jou als persoon als voor je organisatie. Krijg handvaten en kijk vanuit verschillende perspectieven en leer hoe je een team mee kunt nemen in samenwerking, zelfsturing, ontwikkeling en transformatie.

Alle Leiderschap programma's
  • Niveau: Academisch (WO)
  • Opleidingsduur: 2-3 maanden
  • Locatie: Centraal in Nederland

Leiderschap programma's

Over de leiderschap programma's

Voor wie

De leiderschap programma’s zijn onmisbaar voor managers, bestuurders, leidinggevenden, senior professionals, programmamanagers en adviseurs die hun kennis willen verbreden en verdiepen doormiddel van een programma van 9 maanden of een Masterclass van 2-3 maanden.

De programma’s rondom leiderschap zijn heel divers. Afhankelijk van je vraagstuk kun je je verbreden in nieuwe vormen van leiderschap, leiderschap in digitale transformaties, leiderschap in management of in het publieke domein.

Meet & Greet

Als je nog niet helemaal zeker bent over welke opleiding voor jouw geschikt is, schrijf je dan in voor een van onze Meet & Greets.

Tijdens deze bijeenkomst laten we je kennismaken met hoe we lesgeven en geven we je een klein inkijkje in het niveau en de lesstof die we gaan behandelen in de opleiding.


4 jul

Proefcollege HR Strategie en Leiderschap

Online

Aanmelden

Accreditatie

AOG biedt een portfolio van geaccrediteerde opleidingen aan. De Permanente Educatie punten / EC’s die behaald worden met het afronden van de Master Strategy & Leadership (MSc) worden door diverse beroepsorganisaties erkend. Dit aangezien de Master geaccrediteerd is door de NVAO. Specifieke PE-doelgroepen zijn: financiële professionals, bestuurders van woningcorporaties (Aedes) en schoolleiders (PO register).

Wil je de PE punten / EC’s voor je deelname aan de Master Strategy & Leadership laten registreren? Neem dan contact op met Studieadvies. Zij kunnen je alle praktische informatie geven.

 

Financieringsmogelijkheden

Het volgen van één van onze leergangen levert voordelen voor uw werkgever. Werkgevers zien deze voordelen vaak als een goede zakelijke investering en zijn daarom bereid hierin te investeren. Veel van onze deelnemers krijgen (een deel van) de kosten voor het volgen van een leergang vergoed door hun werkgever.

Als de werkgever de opleiding betaalt of je bent ZZP’er dan kunnen deze kosten in veel gevallen fiscaal afgetrokken worden.

 

STAP-budget

Je kunt voor deze opleiding een vergoeding aanvragen van maximaal € 1.000 per jaar. Deze vergoeding van de overheid heet het STAP-budget. Met het STAP-budget kun je een opleiding, training of cursus volgen om zo jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Vraag de subsidie op tijd aan, minimaal 4 weken voor de start van de opleiding. Lees meer over het STAP-budget en hoe je deze vergoeding moet aanvragen.

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.