Is oud het nieuwe goud? En hoort daar nieuw leiderschap bij?

Inspiratiecollege ZomerZin: voor iedere leider vanaf 35 jaar 

Helaas is het zomercollege vol en kan er niet meer worden ingeschreven.

In een wereld waar een leven lang werken en leren de norm is geworden, is het cruciaal om duurzaam en met plezier te blijven werken. Zo vlak voor de zomer bieden we jou de gelegenheid om in een online bijeenkomst in gesprek te gaan met kerndocent Dr. Klaske Veth en mededeelnemers over het belang van welzijn op de werkvloer, ook tijdens de “latere fasen” van je carrière. En dat is al vanaf ongeveer 35 jaar.

“Nieuwe medewerkers zoeken op een krappe arbeidsmarkt, voorkomen dat medewerkers uitvallen of vertrekken, omgaan met weerstand tegen veranderingen: dit zijn dagelijkse HR-uitdagingen voor leidinggevenden. De huidige tijd vraagt om een transformatie naar duurzaam werken. Als (HR-) leider moet je zelf ook een transition professional zijn. In een complexe wereld los je grote vraagstukken niet alleen op. Hoe ga je om met ongemak zonder quick wins en met wicked problems? Hoe houd je medewerkers vitaal en gemotiveerd? Hoe haal je zelf met werkplezier je pensioen?” Dr. Klaske Veth, kerndocent Visie op Werk en Arbeidsmarkt en Nieuw Leiderschap in Organisaties.

Thema’s die tijdens het online inspiratiecollege aan bod komen:

  • Duurzaam Werken: strategieën om jezelf en je medewerkers vitaal en gemotiveerd te houden;
  • Welzijn op het Werk: praktische tips om werkplezier te behouden en uitval te voorkomen;
  • Nieuw Leiderschap: Hoe pas je je leiderschapsstijl aan de huidige tijd aan en blijf je relevant?

Waar en wanneer?

Datum:             donderdag 4 juli

Tijd:                   15.30-17.00 uur

Locatie:            Online, dus ook vanaf je vakantieadres te volgen

Over de kerndocent: 

Dr. Klaske Veth is lector Duurzaam HRM aan de Hanzehogeschool Groningen. Ze studeerde Management & Organisatiewetenschappen en promoveerde op het thema Healthy Ageing@Work. Haar lectoraat richt zich op de onderzoekslijn Well-being@Work met thema’s als bevlogenheid, healthy ageing, (persoonlijk) leiderschap en inclusief ondernemen. Bij AOG is ze kerndocent Visie op Werk en Arbeidsmarkt en Nieuw Leiderschap in Organisaties. Recent publiceerde zij het boek “Werken met WOW – Gids voor plezier en voldoening in de tweede helft van je loopbaan”.

Wil je er bij zijn? Aanmelden en boek cadeau (vol)

Meld je aan via onderstaande button en ontvang na aanwezigheid bij het online event het boek: “Werken met WOW – Gids voor plezier en voldoening in de tweede helft van je loopbaan”  voor in je vakantiekoffer.

Om de interactie te kunnen faciliteren, hebben we maximaal 50 plaatsen. Deze worden toegekend op volgorde van aanmelding. Mocht er veel interesse zijn dan organiseren wij na de zomer een tweede inspiratiesessie.

Helaas kan er niet meer ingeschreven worden voor het inspiratiecollege.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.