13 oktober 2023: Masters of Leadership lunch

mol_header

Is de onderstroom van karakterstructuren en verhalen de sleutel tot transformatie?

Verandering lijkt hand in hand te gaan met schuring en ongemak. Mensen hebben van nature de neiging om vast te houden aan bekende patronen en routines. Heb jij weleens het gevoel dat je de grip op veranderprocessen kwijt raakt, hoe hard je ook je best doet? Dat meer van hetzelfde niet lijkt te werken?

Tijdens de Masters of Leadership verkennen we hoe verschillende (individuele) karakters en verhalen op elkaar inwerken tijdens een verandering. We gaan in op vragen als: ‘Hoe creëren we met dat wat we doen, of niet doen, onze eigen werkelijkheid? en ‘Wat is eigenlijk het geheim van samenspel in organisaties?’ Maar ook: ‘Wat is er nodig om ons verhaal over de toekomst te (her)schrijven?’

We gaan met elkaar in gesprek over de paradoxale spanning tussen de diepgewortelde persoonlijkheidskenmerken, moeilijk te veranderen gedragspatronen en de potentieel ontwrichtende kracht van verhalen om die status quo uit te dagen. Om zicht te krijgen op hoe de onderstroom van karakterstructuren en verhalen misschien wel de drijvende kracht kan vormen voor echte transformatie.

Meld je nu aan voor de Masters of Leadership lunch op 13 oktober van 10:00-14:00 uur bij Kasteel De Vanenburg in Putten. De kosten voor de lunch zijn €50 per persoon, ook voor je introducé.


Meld je aan

Praktische informatie

Datum: 13-10-2023
Locatie: Kasteel De Vanenburg, Putten
Tijd: 10:00 - 14:00 uur
Thema: Navigeren door de onderstroom
Voor wie: Alumni, deelnemers én hun introducées
Kosten: 50 euro per persoon

Na de Masters of Leadership

  • Heb je inzicht in hoe persoonlijkheidskenmerken de reactie op verandering beïnvloeden en hoe deze kunnen worden benut;
  • Begrijp je beter hoe de onderstroom (verborgen drijfveren, emoties en verhalen) van invloed is op het veranderproces;
  • Kun je de verbinding leggen tussen karakterstructuren, verhalen en veranderprocessen, waarmee je nieuwe aanknopingspunten hebt om betrokkenheid en beweging te creëren.

Sprekers

Tijn Ponjee

Tijn Ponjee

Kerndocent Leiderschap in Management

Rik Peters - AOG

Rik Peters

Onder andere docent van Psychologie in Organisaties

Ben je erbij?

We hopen je op 13 oktober met open armen en een brede glimlach te mogen verwelkomen. Deze inspirerende lunchsessie is er één die je niet wil missen. Er is plaats voor honderd deelnemers (vol = vol).

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.