De vooruitgang voor zijn.

Blog

Een positieve impact, de inspiratiesessie Betekenisvol Ondernemen

Betekenisvol Ondernemen

Er is al langere tijd een maatschappelijke transitie gaande, waarbij het steeds minder geaccepteerd is dat organisaties onze leefwereld negatief beïnvloeden. Betekenisvol Ondernemen wil zeggen dat bedrijven niet alleen hun sociale en/of economische schade minimaliseren, maar juist pro-actief positief bijdragen aan de sociale en/of ecologische gezondheid van ons leven. Een nieuw beginsel waarin we niet langer streven naar maximale welvaartsgroei, maar naar een florerend evenwicht tussen welvaart, welzijn en welbevinden.

Onlangs organiseerden wij met Kees Klomp (expert en gepassioneerd voorvechter van de betekeniseconomie) en Michael van Loenen (oprichter van YouBeDo, de online boekwinkel die welvaart delen gemakkelijk maakt) de online inspiratiesessie Betekenisvol Ondernemen voor diegenen die met hun commerciële of publieke organisatie de omslag willen maken naar een meer betekenisvolle bedrijfsvoering. Omdat toekomstbestendig organiseren een soort “blended” ondernemerschap vraagt, waarin privaat, publiek en particulier ondernemerschap meer hand in hand gaan.

Heb je interesse in dit onderwerp en heb je deze inspiratiesessie gemist? Of, wil je deze sessie nog eens terugkijken?

Vraag de replay aan en ontvang de link direct in je mailbox.

[gravityform id=”112″ title=”false” description=”false”]

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen, houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen en geven we af en toe korting op evenementen.