Docent

Hergen Datema heeft meer dan twintig jaar ervaring in het vakgebied van de professionele ontwikkeling. Hij werkt graag in het Publieke Domein (Onderwijs, Zorg en Overheid). Na vijf jaar bij Twynstra Gudde te hebben gewerkt, is hij in 2000 zijn eigen bedrijf begonnen. Hij heeft een voorkeur voor ingewikkelde opgaven, waarin zowel op inhoud als in het proces echt iets te ontwikkelen is.

Expertisegebieden zijn o.a. leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, strategievorming en veranderkunde. Hergen werkt in verschillende rollen zoals: trainer, procesbegeleider, coach, adviseur en bestuurslid. Hergen is kerndocent van de leergang Leiderschap in Onderwijsbestuur.

Kennisartikelen van Hergen Datema

Hergen Datema: ‘Ontdek je rol als onderwijsbestuurder’

Strategie en Bestuur

Hergen Datema, kerndocent van de Leergang Leiderschap in Onderwijsbestuur van AOG School of Management, heeft zijn 25 jaar ervaring als …

Lees meer

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.