Dienst Uitvoering Onderwijs kiest AOG School of Management voor incompany traject

Al jaren mogen we deelnemers van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) begroeten in onze open leergangen. Maar sinds december 2014 mogen we hier een incompany traject aan toevoegen.

Afgelopen week is de aftrap geweest voor het eerst een incompany traject. Het 6-daags leertraject is bestemd voor de relatiebeheerders en relatiemanagers die de individuele schoolinstellingen bezoeken, gemeenten en andere relevante stakeholders in het onderwijsveld. In het traject staat de ontwikkeling van relatiebeheerders en relatiemanagers centraal, waarbij stil gestaan wordt bij een sterk veranderende, onderwijskundige context, politiek-bestuurlijke verhoudingen en het opereren in de publieke waardeketen van DUO.

Incompany programma’s

Het incompany traject van AOG School of Management sluit naadloos aan op de kennis- en ontwikkelingsbehoefte binnen organisaties. De persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en het toekomstbeeld van de organisatie staan centraal. Deelnemers ontvangen een op maat gemaakt leerproces waarmee ze geprikkeld worden om hun potentieel ten volle te benutten. De eigen werkomgeving is het uitgangspunt. Om het programma naadloos te laten aansluiten op de ontwikkelvraag van de organisatie, stelt AOG School of Management een docententeam samen die kennis heeft van de sector waarin de organisatie werkzaam is. De verbinding met de Rijksuniversiteit Groningen en de ruimte te hebben om aan te haken op de vraag van de organisatie is hét onderscheidend vermogen van het volgen van een incompany traject bij AOG School of Management.

Benieuwd naar andere ervaringen?

Jeannette Koch, Manager NVWA – Incompany leergang Publiek Management

Jelle Blaauwbroek, Provincie Noord-Holland – Incompany leergang Strategisch Beleidsadvies

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.