Destination Future | Visie in 1 dag als incompany volgen?

Als drukbezet mens denk je goed na voordat je tijd en geld investeert in een goede opleiding. Met deze gedachte hebben wij Destination Future | Visie in 1 dag ontwikkeld: een unieke opleidingsdag met de beste experts, waar je in 1 dag nieuwe kennis en inspiratie opdoet en met een concreet plan naar huis gaat.

Visievorming leeft bij organisaties

Wij hebben de afgelopen tijd contact gehad met diverse geïnteresseerden voor deze dag. Uit die gesprekken concluderen we dat het thema visievorming erg leeft bij organisaties. Echter is er meer behoefte om dit incompany te doen, in plaats van met een grote groep mensen vanuit verschillende organisaties. Om deze reden hebben we ervoor gekozen om Destination Future | Visie in 1 dag niet door te laten gaan als opleidingsdag op 1 november, maar aan te bieden als incompany-programma.

Ook aan de slag met visievorming?

Meerdere organisaties hebben aangegeven (delen van) de opleidingsdag in een incompany-setting te willen volgen. Wil je ook op korte termijn aan de slag met visievorming en de thema’s van Destination Future? Neem dan contact op met Hellen van Lienden, strategisch adviseur en programmamaker, via telefoonnummer 06 – 24 18 78 00. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.

AOG School of Management en Incompany

In dynamische tijden van continue veranderingen is het voor organisaties cruciaal om toegevoegde waarde te bieden: nu en in de toekomst. Maar hoe kun je vooruit kijken en rekening houden met de wereld die verandert, als de problematiek van vandaag steeds jouw aandacht vraagt? Hoe stuur jij jouw organisatie in een toekomstbestendige richting? Met nieuwe kennis en inzichten zijn wij graag jouw partner bij het opzetten van een incompany-programma op maat. Samen met jou ontwikkelen we interventie- en leertrajecten die organisatiedoelen dichterbij brengen en deelnemers uitdagen hun grenzen te verleggen. Kijk hier voor meer informatie over Incompany en Maatwerk.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.