De Nacht van Kunst & Wetenschap

Zaterdag 24 mei vond de vijfde editie plaats van De Nacht van Kunst & Wetenschap. Ruim 13.500 bezoekers bekeken de ruim 200 acts in de binnenstad van Groningen.

Of u nu houdt van kunst, muziek, theater, dans of cabaret? De Nacht van Kunst & Wetenschap had het allemaal. Op diverse locaties in de binnenstad van Groningen hebben een groot aantal bezoekers mogen genieten van diverse acts, nachtcolleges, lezingen, exposities, installaties en bands.

Dit houten lustrum van de Nacht was dit jaar onderdeel van het 400- jarig jubileum van de Rijksuniversiteit Groningen. Speciaal voor deze gelegenheid werd de Nacht van Kunst & Wetenschap daarom geopend met de première van de lustrumfilm “For Infinity – the Movie”

In het kader van haar 400 jarig bestaan organiseert de RUG van 15 mei tot en met 15 juni tal van activiteiten. Een van de evenementen is het “Terug naar de RUG” alumni weekend, dat plaatsvindt in het weekend van 14-15 juni. Om dit feest samen te vieren, nodigt AOG School of Management haar alumni, docenten en deelnemers uit om zaterdag 14 juni naar Groningen te komen om samen te lunchen in de binnenstad en een inspirerend programma te volgen. Ga naar onze site voor het volledige programma op 14 juni en meld u aan!

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.