De meerwaarde van het eerste jaar van de MBA

Joris de Groot, Manager Gegevensmanagement bij DUO, rondt dit jaar de opleiding Bedrijfskunde en Leiderschap af en stroomt in september door naar de MBA Innovation & Leadership. De Groot verteld over hoe hij de opleiding heeft ervaren. 

Verrijkend en energie gevend!

Ik merk nu al dat ik door (veel meer) andere brillen naar de werkelijkheid kan kijken en daarmee betere (professionele) aansluiting vind met anderen. Het geeft vertrouwen, waardoor je vanuit rust en overzicht kunt handelen. Collega’s geven mij ook meermaals terug dat ze merken dat ik rustiger en ‘meer samen’ ben, en daarmee meer voor elkaar krijg. Ik heb al meerdere inzichten vanuit de opleiding actief kunnen toepassen in mijn werk, zoals het opzetten nieuwe (meer klanten waardegerichte) dienstverleningsconcepten en het aanpassen van een complexe afdelingsstructuur.

Het aangeboden programma m.b.t. persoonlijk leiderschap leidt daarnaast tot veel persoonlijke ontwikkeling, waardoor ik bewuster ben van (het waarom van) mijn primair reageren op bepaalde situaties en bepalen of dat gedrag al dan niet functioneel is in deze situaties. Dit leidt tot nóg meer verbinding met anderen en daarmee tot duurzamere relaties en meer succesverhalen (zowel op zakelijk vlak als in de privésituatie).

Kortom, tot nu toe constateer ik dat ik dankzij de opleiding een rijker mens (en leider) heb kunnen worden.

 

Over de MBA Innovation & Leadership

Geef jouw carrière een krachtige impuls met de unieke MBA Innovation & Leadership. In een inspirerende omgeving stimuleren onze topdocenten je om op academisch niveau verder te denken over de verbinding tussen leiderschap, innovatie en ondernemerschap. Het Innovation Lab maakt deze MBA uniek. Hierin concretiseert je jouw eigen innovatie en ontwikkel je het leiderschap dat nodig is om voorop te gaan en leiding te geven aan het proces van vernieuwing en waardecreatie in jouw organisatie.

Download de brochure hier voor meer informatie.

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.