Wees de vooruitgang voor

AOG School of Management biedt (toekomstige) leiders de mogelijkheid om hun visie te vormen, te veranderen én te verbreden. Door middel van unieke academische opleidingen met een vakoverstijgende blik en gericht op organisatievraagstukken die om een specifieke visie en leiderschap vragen. Om zo de vooruitgang voor te zijn.

Management School sinds 1988

Academisch en vakoverstijgend

Geaccrediteerd door

Gelieerd aan

Onze opleidingen in tijden van Corona

De komende periode en in ieder geval tot begin maart zullen wij onze opleidingsbijeenkomsten verplaatsen naar online waar dat mogelijk is. Ook online worden prachtige betekenisvolle ontmoetingen gerealiseerd. Juist nu is die inspiratie erg welkom en is de behoefte aan leren en ontwikkelen groot. Ook voor onze voorjaarstarts kun je erop rekenen, dat deze op de geplande data starten, omdat wij altijd zoeken naar een passende vorm van onderwijs.

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe wij onze opleidingen organiseren? Neem dan contact met ons op via  088 – 556 1000 of mail studieadvies@aog.nl.

NB: Van woensdag 17 februari tot en met dinsdag 23 februari 2021 zijn wij vanwege de voorjaarsvakantie telefonisch en per mail niet bereikbaar. Vanaf woensdag 24 februari staan we je graag weer te woord over al je opleidingsvragen.

Download onze gratis E-books

De Kunst van het Veranderen

Veranderen en Organiseren

Meer informatie

De leider als verteller

Leiderschapsontwikkeling

Meer informatie

De leider als coach

Leiderschapsontwikkeling

Meer informatie

Leiderschap bij digitale transformaties

Innovatie en ondernemerschap

Meer informatie

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen, houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen en geven we af en toe korting op evenementen.