De vooruitgang voor zijn.

Wees de vooruitgang voor

AOG School of Management biedt (toekomstige) leiders de mogelijkheid om hun visie te vormen, te veranderen én te verbreden. De benadering is vakoverstijgend, grensverleggend en confronterend. Om zo de vooruitgang voor te zijn.

Management School sinds 1988

Academisch en vakoverstijgend

Geaccrediteerd door

Gelieerd aan

Onze opleidingen in tijden van Corona

Met ingang van 24 maart 2021 organiseren wij naast online bijeenkomsten ook weer fysieke bijeenkomsten in de veiligheid van een besloten plaats, op onze eigen of een geselecteerde locatie. Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en vanuit de ruimte en het perspectief die worden geboden binnen de maatregelen van de overheid. De behoefte aan inspiratie en aan leren en ontwikkelen is merkbaar groot. En daar voorzien wij graag in met onze betekenisvolle ontmoetingen, zodat onze deelnemers en hun organisaties vooruit kunnen blijven gaan, ook in deze tijd. Onze opleidingen zullen dan ook vanaf het voorjaar weer op een passende en verantwoorde manier fysiek plaatsvinden. We kijken ernaar uit jullie weer te ontmoeten.

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe en waar wij onze opleidingen organiseren? Neem dan contact met ons op via  088 – 556 1000 of mail studieadvies@aog.nl.

Download onze gratis E-books

AOG icon voor e-books

De Kunst van het Veranderen

Veranderen en Organiseren

Download E-book

AOG icon voor e-books

De leider als verteller

Leiderschapsontwikkeling

Download E-book

AOG icon voor e-books

De leider als coach

Leiderschapsontwikkeling

Download E-book

AOG icon voor e-books

Leiderschap bij digitale transformaties

Innovatie en ondernemerschap

Download E-book

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.