De vooruitgang voor zijn.

Wees de vooruitgang voor

AOG School of Management biedt leiders van morgen de mogelijkheid om hun visie te vormen, te veranderen én te verbreden. Door middel van unieke academische opleidingen met een vakoverstijgende blik en gericht op organisatievraagstukken die om een specifieke visie en leiderschap vragen. Om zo de vooruitgang voor te zijn.

Management School sinds 1988

Academisch en vakoverstijgend

Geaccrediteerd door

Gelieerd aan

Onze opleidingen in tijden van Corona

De komende periode en in ieder geval tot en met 8 februari a.s. zullen wij onze opleidingsbijeenkomsten verplaatsen naar online waar dat mogelijk is en hierover zijn we altijd in contact met onze deelnemers en docenten. We hebben er inmiddels ruim ervaring mee opgedaan en zien dat ook online prachtige betekenisvolle ontmoetingen worden gerealiseerd. Juist nu is die inspiratie erg welkom. Ook voor onze voorjaarstarts kun je erop rekenen, dat deze op de geplande data starten, omdat wij altijd zoeken naar een passende vorm van onderwijs. Heb je vragen of wil je meer weten over hoe wij onze opleidingen organiseren? Neem dan contact met ons op via  088 – 556 1000 of mail studieadvies@aog.nl.

‘Er is altijd een ander perspectief’ Rik van Niejenhuis Alumnus Publieke Strategie en Leiderschap

Lees het Incompany verhaal

Download onze gratis E-books

Big Data, Analytics en de toekomst van leren

Innovatie en ondernemerschap

Meer informatie

Persoonlijk Leiderschap in Transities

Leiderschapsontwikkeling

Meer informatie

De Kunst van het Veranderen

Veranderen en Organiseren

Meer informatie

De leider als verteller

Leiderschapsontwikkeling

Meer informatie

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen, houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen en geven we af en toe korting op evenementen.