Volle bak bij nieuwe Academie Permanent

AOG cartoon 01Op 14 oktober gaat bij AOG School of Management een nieuw initiatief van start: Academie Permanent. Een maand voor de start is het beoogde aantal deelnemers voor de eerste jaargang al gehaald: 75. De belangstelling is zó groot dat er ruimte is gemaakt voor 25 extra deelnemers. Wie er snel bij is, kan zich dus nog aanmelden.

Verder denken over leiderschap en visie

Hoe blijft u bij in een wereld die versnelt? Wie vormt uw klankbord voor gedachten en ideeën? Wat is uw kompas om nieuwe kansen te realiseren? U zoekt uitdaging en inspiratie. Kennis en inzichten. Om de actualiteit vanuit verschillende invalshoeken te bezien. Om uw leiderschap verder te ontwikkelen. Uw visie aan te scherpen.

Met Academie Permanent combineert u werken, ontwikkelen en leren in één vloeiende lijn. De leden maken een heel jaar deel uit van dit innovatieve netwerk. Met hun mede deelnemers, docenten en praktijkexperts vormen zij een unieke community, waarin ze co-creëren aan hun visie en leiderschap. Door met elkaar telkens een stap verder te denken.

Academie Permanent omvat jaarlijks 5 werkbezoeken en inspiratie seminars op bijzondere praktijk locaties. Tussen de seminars door ontwikkelen de leden zich op het social learning platform en in de body of knowledge. De programmaleiding is in handen van dr. Michiel Schoemaker. Samen met de hoogwaardig gekwalificeerde docenten staat hij aan de basis van hernieuwde inspiratie, visie en leiderschap. Bekijk hier het programma 2016/2017.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.