#trots. Een kantooromgeving die uitnodigt tot samenkomen

Trots, dat gevoel overheerste afgelopen dinsdag bij de feestelijke opening van het vernieuwde pand van AOG School of Management. Het is een kantoor dat de identiteit van AOG School of Management ademt, maar tegelijkertijd een plek waar we ons thuis kunnen voelen. Het is licht, kleurrijk, open en inspirerend. Een ontmoetingsplaats die aanzet tot verder denken, niet alleen voor collega’s onderling, maar ook een omgeving waar we docenten, alumni en deelnemers fier kunnen ontvangen.

De binding met de Rijksuniversiteit, de stad Groningen en de internationale academische wereld is zichtbaar en voelbaar als je door het pand loopt. En dat is ook geheel passend, vertelt Annelieke Achterberg – Geerdink, directeur, in haar openingsspeech. AOG School of Management heeft haar roots in Groningen. Om de deelnemers de experience van Groningen te gunnen, vindt al jarenlang een deel van de colleges van onze opleidingen in Groningen plaats. Met als hoogtepunt de diploma uitreikingen in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen aan de Broerstraat 5. Het merendeel van de colleges vindt echter plaats in het midden van het land, omdat onze deelnemers uit heel Nederland komen. Want, er gaat niks boven Groningen, maar de bekendheid van AOG School of Management breidt zich verder uit.

De zalen van De Nieuwe Academie, het pand waar AOG School of Management is gevestigd, zijn een paar jaar geleden verbouwd en in een modern Gronings jasje gestoken. Zo gaan kennis (opdoen) en ervaren, hand in hand. Dat maakt studeren bij AOG ook boeiend: een flinke dosis theorie op afwisselende locaties en waar mogelijk de experience organiseren, als onderdeel van de leerreis.

Toch is het ook fijn, een vaste plek te hebben, waar vanuit alles georganiseerd en geregeld kan worden. En waar je met trots deelnemers en docenten ontvangt. Om de ideeën die je hebt verder vorm te geven en te toetsen aan de praktijk. In het nieuwe kantoor zijn er genoeg plekken om dat te doen. Stilteruimtes in de vorm van een treinzit, overlegruimtes met een inspirerend design, een koffie corner en uiteraard ook reguliere werkplekken met een eigen bureau. Dat duurzaamheid een van de thema’s was, is ook goed terug te zien in het gehele ontwerp. Oude kasten zijn op een slimme manier omgetoverd tot plantenhangers, de voorheen grijze belcubicles voor studieadvies hebben een mooie nieuw jasje kregen en de oude bureaus zijn weer terug op hun plek. Dit gecombineerd met warme vloerbedekking en stijlvolle meubels met een gewaagde kleur, maakt het voor iedereen elke dag een feestje om te werken. En dat een ieder met recht trots kan zijn en onderling veel meer verbinding voelt.

Nieuwsgierig naar hoe ons nieuwe huis er nu uit ziet? Of een keer flexwerken? Kom gerust een kijkje nemen. Deelnemers, alumni, docenten, iedereen is altijd van harte welkom binnen te komen lopen voor een kopje koffie en een betekenisvolle ontmoeting. Of bekijk de foto’s.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.