Digitale Transformatie

We leven in een tijd waarin vertrouwde, piramidale en verticale structuren plaats maken voor horizontale en virtuele netwerken. Mensen vinden elkaar tegenwoordig razendsnel, all over the world. De aanjager en katalysator is ontegenzeggelijk digitalisering.

Andere ‘mindset' van gebruik, innovatie en duurzaamheid

Sinds de komst van het internet is het heel snel gegaan. Big data, robotisering, sensors, internet of things, artificial intelligence. De lijst van digitale ‘gamechangers’ wordt steeds langer. Van oorsprong menselijke taken worden steeds meer overgenomen door technologie. De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Sommige banen verdwijnen, andere ontstaan.  De ‘oude’ economie die gericht was op bezit, beheer en consumptie wordt meer en meer vervangen door een volstrekt andere ‘mindset’  die gekenmerkt wordt door gebruik, innovatie en duurzaamheid.

Digitale Transformatie

Digitale transformatie is de veelomvattende uitdaging waar organisaties zich momenteel voor gesteld zien. Sociale innovatie is een belangrijke hefboom. De essentie is hoe mensen zich verhouden tot elkaar en de nieuwe werkelijkheid die here to stay is. Dat reikt veel verder dan digitale techniek. Dat raakt aan leiderschap, ethiek, het herdefiniëren van menselijke interacties en bovenal het bewustzijn dat mensen nog steeds het verschil maken. Welke ontwikkelingen doen ertoe? Welke toekomst scenario’s zijn denkbaar en beïnvloedbaar? Wat kunnen mensen en organisaties leren om digitale transformatie daadwerkelijk in de praktijk gestalte te geven?

Een toekomstbestendige digitale strategie

Vanuit de wens van organisaties om ook in de (digitale) toekomst meerwaarde te blijven bieden, heeft AOG School of Management meerdere leertrajecten in co-creatie ontwikkeld. Wilt u ook een helderder beeld van de mogelijkheden die digitalisering en technologische vernieuwing met zich meebrengen? Zelf aan de slag met een toekomstbestendige digitale strategie? Wij informeren u graag en denken vrijblijvend mee.

 

Wilt u kennismaken en advies?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Bevestiging afspraak AOG School of Management

Bedankt voor uw contactverzoek! Heeft u een voorkeursmoment aangegeven? Dan nemen we op dat moment telefonisch contact met u op. Anders bellen we u binnen twee werkdagen voor een eerste kennismaking of gratis adviesgesprek. U wordt gebeld door drs. Durk Piet de Vries of Hellen van Lienden. Zij zijn als strategisch adviseur en programmamaker nauw betrokken bij het opzetten en begeleiden van incompany- en maatwerkprogramma’s bij AOG School of Management. Graag verkennen ze met u de mogelijkheden voor uw organisatie.

Met vriendelijke groet,
AOG School of Management

×

Direct contact

Neem contact op met:
Incompany-Maatwerk-Hellen-van_Lienden

Praktijkcases

De digitale transformatie van de Kamer van Koophandel
De tijd van een Kamer van Koophandel (KVK) in elke grote stad is voorbij. Tegenwoordig doet de KVK in online... »
‘Door het incompanytraject “E-adviseur” heb ik een beter begrip gekregen van de visie en de ambitie van de organisatie waar ik deel van uitmaak. Ook heb ik een duidelijker beeld van de mogelijkheden die digitalisering en technologische vernieuwing met zich meebrengen. Ik heb de concrete vertaalslag gemaakt naar mijn rol als adviseur en de meerwaarde die ik richting ondernemers kan bieden.’
https://www.aog.nl/custom/uploads/2018/10/Fatma-Sener-Incompany-e_adviseur.jpg
https://www.aog.nl/custom/uploads/2018/10/Fatma-Sener-Incompany-e_adviseur.jpg
Fatma Sener KVK International Business Coach

Onze klanten beoordelen ons met een

177 beoordelingen
8.5
10
177 beoordelingen

Nieuwsbrief ontvangen?

  • Waardevolle artikelen
  • Overzicht van opleidingsaanbod
  • Voordeel bij events