Terugblik webinar Leiderschap in relatie tot zelfsturende teams

Leiders in organisaties vinden zichzelf steeds vaker geconfronteerd met op het oog tegengestelde uitdagingen. Een van deze uitdagingen zit in de vraag op welke wijze leiderschap vorm krijgt in organisaties waarin hiërarchische structuren aan het verdwijnen zijn of zelfs al niet meer bestaan. Hoe verhoudt leiderschap zich tot zelfsturende en zelforganiserende teams? In aanloop naar de start van de leergang Nieuw Leiderschap in Organisaties modereerde drs. Rudmer Heij op 7 december het webinar Leiderschap in relatie tot zelfsturende teams. Hierin ging de kerndocent van de leergang, dr. Inge Nuijten, in op deze prangende paradox. Heeft u het webinar gemist? Of wilt u het graag nog eens bekijken? Bekijk hieronder het webinar.

 

Leergang Nieuw Leiderschap in Organisaties

Bent u naar aanleiding van het webinar geïnspireerd geraakt? Dr. Inge Nuijten is kerndocent van de leergang Nieuw Leiderschap in Organisaties. In deze opleiding draait alles om nieuw leiderschap en het tot stand brengen van excellente prestaties. Hoe houdt u zich staande als leider in een tijd van economische druk, technologische ontwikkelingen en de toename van organisatie met een platte organisatiestructuur? Hoe biedt u houvast aan anderen? Met de opleiding Nieuw Leiderschap in Organisaties beschikt u over een toekomstbestendige leiderschapsvisie. U heeft meer grip op uw rol als leider, zowel als autonoom persoon als in verbondenheid met uw team en organisatie en bent u in staat om op inspirerende wijze het beste uit uw medewerkers te halen.

Meer weten over deze opleiding? Download hier de brochure.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.