Terugblik webinar “Is strategie nog zinvol in grillige tijden?”

Op donderdag 9 juni vond het webinar “Is strategie nog zinvol in grillige tijden?” plaats met prof.drs. Philip Wagner. We leven in een boeiende, maar grillige tijd. De toekomst is onzeker. Zijn strategische beslissingen in dit licht nog zinvol? Wat zegt dit over uw eigen toekomst, als manager?  En hoe liggen de lijnen tussen transitie en strategie? Kijk dan hier het webinar terug.

Leergang Strategisch Leiderschap

Bent u naar aanleiding van het webinar geïnspireerd geraakt? Philip Wagner is kerndocent van de leergang Strategisch Leiderschap. U ontwikkelt in de leergang het vermogen om conceptueel en strategisch te denken; om bestaande patronen los te laten en om kritisch te kijken naar veronderstelde verbanden. Vanuit een helicopterview verbreedt u uw visie en verbindt deze met contextuele en toekomstige ontwikkelingen en een theoretisch kader. Samen met studieadviseur Martin ten Hove schetst Philip een beeld van wat u tijdens de opleiding kunt verwachten.

Wilt u meer weten over deze leergang? Download hier de brochure.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van het webinar nog vragen of wilt u graag een adviesgesprek? Neem dan contact op met studieadviseur Martin ten Hove via telefoonnummer 088 556 10 44 of per e-mail hove@aog.nl.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.