Terugblik webinar “Hoe innoveer ik succesvol?”

Op woensdag 13 april heeft het webinar “Hoe innoveer ik succesvol?” plaatsgevonden met prof.drs. Philip Wagner. Wilt u meer weten over innovatie en hoe u er zelf succesvol in kunt zijn? Bekijk hieronder het webinar.

Opleiding Innovatie en Business Development

Bent u naar aanleiding van het webinar geïnspireerd geraakt? Prof.drs. Philip Wagner is kerndocent van de opleiding Innovatie en Business Development. Met de opleiding Innovatie en Business Development creëert u waarde door innovatie; voor de organisatie, de klant en voor uzelf. U leert over de vernieuwing heen kijken, relevante marktontwikkelingen te herkennen en deze te vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen, passend bij uw organisatie. Bovendien ontwikkelt u leiderschap in het daadwerkelijk realiseren van de vernieuwing.

Meer weten over deze opleiding? Download hier de brochure.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van het webinar nog vragen of wilt u graag een adviesgesprek? Neem dan contact op met studieadviseur Rudmer Heij MSc  via telefoonnummer 088 556 10 51 of per e-mail heij@aog.nl.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.