De vooruitgang voor zijn.

Blog

Terugblik webinar “Hoe innoveer ik succesvol?”

Op woensdag 13 april heeft het webinar “Hoe innoveer ik succesvol?” plaatsgevonden met prof.drs. Philip Wagner. Wilt u meer weten over innovatie en hoe u er zelf succesvol in kunt zijn? Bekijk hieronder het webinar.

Opleiding Innovatie en Business Development

Bent u naar aanleiding van het webinar geïnspireerd geraakt? Prof.drs. Philip Wagner is kerndocent van de opleiding Innovatie en Business Development. Met de opleiding Innovatie en Business Development creëert u waarde door innovatie; voor de organisatie, de klant en voor uzelf. U leert over de vernieuwing heen kijken, relevante marktontwikkelingen te herkennen en deze te vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen, passend bij uw organisatie. Bovendien ontwikkelt u leiderschap in het daadwerkelijk realiseren van de vernieuwing.

Meer weten over deze opleiding? Download hier de brochure.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van het webinar nog vragen of wilt u graag een adviesgesprek? Neem dan contact op met studieadviseur Rudmer Heij MSc  via telefoonnummer 088 556 10 51 of per e-mail heij@aog.nl.

Delen

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen, houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen en geven we af en toe korting op evenementen.