Terugblik webinar Academie Permanent

Op 20 juli 2016 heeft het webinar ‘Hoe realiseer ik als leider nieuwe kansen in een veranderende wereld?’ plaatsgevonden met dr. Michiel Schoemaker. Heeft u het webinar gemist? Of wilt u het graag nog eens bekijken? Klik op onderstaande link om de video van het webinar te bekijken.

Programma Academie Permanent

Het programma Academie Permanent maakt het u mogelijk om werken, ontwikkelen en leven met elkaar te combineren. De doordachte opzet van het programma, bestaande uit onder andere 5 inspiratie seminars en werkbezoeken verdeeld over een jaar, biedt u hernieuwde inspiratie en visie om de uitdagingen om te zetten in nieuwe kansen. Met deelname aan het programma wordt u onderdeel van een innoverend netwerk en krijgt u toegang tot alle componenten die Academie Permanent uniek maken.

Bekijk hier het programma 2016/2017. De kosten voor een lidmaatschap voor een jaar bedragen € 995,-. Schrijf u direct in middels het aanmeldformulier Academie Permanent!

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.