Terugblik Masters of Leadership 2017

Masters of Leadership 2017, wederom een fraai event met niet alleen twee bijzondere sprekers, maar ook geweldige deelnemers! Wij kijken terug op een inspirerend en boeiend event, waarin  de kracht van paradoxaal denken in organisaties en bij leiders prominent  op de agenda stond.

Ingrediënten

Verschillende ingrediënten die paradoxaal denken kenmerken werden letterlijk en figuurlijk ten tonele gebracht. Dr. Ad Verbrugge, prof.dr. Marianne Lewis en de dagvoorzitter drs. Cristel van de Ven namen u mee naar de oorsprong van paradoxaal denken en schetsten de wijze waarop organisaties en leiders in het huidige complexe en dynamische tijdsgewricht er hun voordeel mee kunnen doen.

De scriptie van de winnaar van de Cum Laude Award, Janne Visser MGM, vindt u hier.

Terugblik in beeld
Tijdens het event zijn er foto’s gemaakt die terug te vinden zijn op de Facebook-pagina van AOG School of Management.

Digitale knipsels
Alle tweets die rondom het event zijn verstuurd, leest u eenvoudig terug via Storify.

Meer inspiratie?
We hopen dat dit event u nieuwe handvatten en inzichten heeft gegeven in uw dagelijkse praktijk. Bent u op zoek naar meer inspiratie en wilt u op de hoogte gehouden worden van al onze evenementen? Schrijf u dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en ontvang met regelmaat waardevolle artikelen én uitnodigingen voor al onze evenementen!

Podcast

Wilt u terugluisteren? Luister dan onderstaand naar onze podcast.

Luister hier de podcast van de keynote van dr. Ad Verbrugge.

Luister hier de podcast van de keynote van prof.dr. Marianne Lewis.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.