Terugblik Masters of Management 2016

Logo Masters of Management

Masters of Management 2016, wederom een fraai event met niet alleen twee bijzondere sprekers, maar ook geweldige deelnemers! Wij kijken terug op een inspirerend en boeiend event, waarin  het maken van verbindingen met de mensen om u heen tot de kern werd teruggebracht: hoe voorkom ik een disfunctionele relatie.

Ingrediënten
Verschillende ingrediënten die verbinding bepalen werden letterlijk en figuurlijk ten tonele gebracht. Prof.dr. Dennis Tourish, Prof.dr. Jan Derksen en de heren van Wit Konijn namen u mee op reis naar de paradoxen in leiderschap, volgers, communicatie, narcisme en hechting. Klik hier om de presentatie van Dennis Tourish (pdf) te downloaden.

Terugblik in beeld
Tijdens het event zijn er foto’s gemaakt die terug te vinden zijn op de Facebook-pagina van AOG School of Management.

Meer inspiratie?
We hopen dat dit event u nieuwe handvatten en inzichten heeft gegeven in uw dagelijkse praktijk. Bent u op zoek naar meer inspiratie en wilt u op de hoogte gehouden worden van al onze evenementen? Schrijf u dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en ontvang met regelmaat waardevolle artikelen én uitnodigingen voor al onze evenementen!

Podcast

Wilt u terugluisteren? Luister dan onderstaand naar onze podcast.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.