Succesvolle 13e Masters of Management

Masters of ManagementAOG School of Management kijkt vol trots terug op een zeer geslaagd Masters of Management, met als thema Gedrag en Leiderschap. Tijdens deze 13e editie van het jaarlijks terugkerend evenement voor alumni, deelnemers en docenten, hebben bijna 250 mensen zich mogen laten inspireren door prof. dr. Jan van Hooff en prof. dr. René ten Bos.

Met prof. dr. Jan van Hooff, primatoloog, hebben de aanwezigen verder gedacht over de oorsprong van gedrag. Vraagstukken als “Wat leren primaten ons over gedrag in organisaties” en “Wie of wat bepaalt wie de leider is in een groep of organisatie” hebben ons een beter inzicht gegeven in hoe de sociale processen van dieren werken en wat dit zegt over ons mensen.

Prof.dr. René ten Bos, filosoof en organisatiedeskundige, gaf ons een verrassende invalshoek over macht, gezag en leiderschap in organisaties. Zijn dieren slimmer dan mensen? Met zijn onderwerp “Gestes in Organisaties” heeft hij meer inzicht gegeven in het belang van gestes bij leiderschap.

De 13e editite van de Masters of Management vond afgelopen dinsdag plaats in Nunspeet.

Bekijk hier de compilatiefilm.

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.