Strijd om het internet #cybersecurity

Het eerste seminar van Academie Permanent sloot 15 november jl. aan bij de commotie van de laatste weken rondom cybersecurity. Het in de residentiestad gevestigde The Hague Security Deltabood de ruimte voor een inkijkje over de cyber defence ontwikkelingen. De samenbundeling van diverse kennisinstituten leidt hier tot state of the art inzichten en innovaties om je staande te houden als organisatie en als burger in de internet beveiligingsscene.

Verdiepend waren de twee keynotes, Don O’Floinn strategisch adviseur bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheiden Douwe Mik van EY Cybersecurity.  Waar O’Floinn inging op de politiek strategische vraagstukken met betrekking tot cyberveiligheid, nam Mik de deelnemers mee in zijn praktische cyberveiligheidsaanbevelingen voor instituten en organisaties.

Tijdens het afsluitende kostelijke driegangendiner in het World Trade Centre werden de mobiele  apparaten in de tas gelaten. Voorzichtshalve.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.