RTV Noord kiest AOG School of Management voor incompany traject

nieuwsbrief_aog_rtv_noordRTV Noord en AOG School of Management zijn al jaren met elkaar bekend. Twee organisaties in Groningen die ook fysiek nog eens dicht bij elkaar gevestigd zijn. Dit voorjaar hebben RTV Noord en AOG School of Management een aantal verdiepende dialoogsessies met elkaar gevoerd die geresulteerd hebben in een op maat gemaakt incompany traject voor alle leidinggevenden van RTV Noord.

Het programma, ‘De stip aan de horizon’, besteedt aandacht aan de theoretische en praktijkvoerende, strategische koers van RTV Noord. Het leertraject is gericht op  het versterken van de rol van de leidinggevenden bij RTV Noord en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van RTV Noord als organisatie. Het programma bestaat uit diverse Masterclasses waarin thema’s als leiderschap, ontwerp en verandering uitgewerkt worden in de specifieke context van het publiek-private omroep- en medialandschap. Deze maand vindt de laatste Masterclass over veranderkunde plaats, waarna de leergang wordt afgesloten met een reflectiesessie waarbij de collectieve en persoonlijke leeropbrengst centraal staat.

Incompany programma’s

Het incompany traject van AOG School of Management beoogt naadloos aan te sluiten op de kennis- en ontwikkelingsbehoefte binnen de organisatie. Deelnemers ontvangen een op maat gemaakt leerproces waarmee ze geprikkeld worden om hun potentieel ten volle te benutten. De eigen werkomgeving is het uitgangspunt. Om het programma te verbinden aan de ontwikkelvraag van de organisatie, stelt AOG School of Management een docententeam samen die kennis heeft van de sector waarin de organisatie werkzaam is. De verbinding met de Rijksuniversiteit Groningen en de ruimte om concreet aan te haken bij de leervraag van de organisatie is hét onderscheidend vermogen van het volgen van een incompany traject bij AOG School of Management.

Benieuwd naar andere ervaringen?

Jeannette Koch, Manager NVWA – Incompany leergang ‘Publiek Management’
Jelle Blaauwbroek, Provincie Noord-Holland – Incompany leergang ‘Strategisch Beleidsadvies’
Dienst Uitvoering Onderwijs – Incompany programma ‘Netwerkgericht en strategisch relatiebeheer’
Gasunie – Incompany leergang Strategic Leadership

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.