Afsluiting leiderschapsprogramma Project ROMEO

ROMEOMet de uitreiking van de certificaten door brigade-generaal Otto van Wiggen, is onlangs het leiderschapsprogramma Romeo afgesloten. Aan dit programma, dat in het teken stond van leiderschap tonen en leiderschap nemen in onverwachte en onvoorspelbare situaties, deden 32 deelnemers mee. De deelnemers zijn afkomstig uit verschillende branches en sectoren en zijn gecombineerd met deelnemers van de Koninklijke Landmacht.

 

 

 

Een bijzondere en vruchtbare combinatie. De 4 syndicaten kregen na de bijeenkomst in november als opdracht mee een presentatie voor te bereiden. De door hen zelf georganiseerde tussenliggende bijeenkomsten leverden mooie en overdachte  eindresultaten op. Kennisdeling en inzicht in verhoudingen leidden tot meer begrip voor de positie en context  waarin leiders opereren.

ROMEO

Het programma ROMEO belicht vanuit verschillende invalshoeken hoe u kunt anticiperen op willekeurige onverwachte gebeurtenissen die zich niet laten voorspellen en waarvan de effecten mogelijk ingrijpend zijn. Centraal in het programma staat de aandacht voor het belang om in complexe en chaotisch ogende omstandigheden onder tijdsdruk leiderschap te nemen, te tonen en te organiseren. Bekijk hier de video.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.