Programma Academie Permanent 2016/2017

Hoe blijft u bij in een wereld die versnelt? Wie vormt uw klankbord voor gedachten en ideeën? Wat is uw kompas om nieuwe kansen te realiseren? U bent op zoek naar uitdaging en inspiratie, kennis en inzichten. Om de actualiteit vanuit verschillende invalshoeken te bezien. Om uw leiderschap verder te ontwikkelen. Uw visie aan te scherpen.

Dan heeft u vast Academie Permanent al op het netvlies, een nieuw programma van AOG School of Management. Met Academie Permanent combineert u werken, ontwikkelen en leven in één vloeiende lijn. Word nu lid en maak een heel jaar deel uit van dit innovatieve netwerk.

https://youtu.be/aPMCNYP4vSs

Academie Permanent 2016/2017
Met docenten en mededeelnemers vormt u een unieke community, waarin u co-creëert aan visie en leiderschap. Door met elkaar telkens een stap verder te denken. Academie Permanent omvat:

√ Jaarlijks 5 inspiratie seminars.
√ Werkbezoeken op unieke locaties.
√ Het social learning platform met online colleges.
√ Onbeperkt consult van mededeelnemers, docenten en praktijkexperts.
√ Toegang tot literatuur, artikelen en video’s in de Body of Knowledge.

Bekijk hier het programma 2016/2017.

Deelnemen?
Bedenk wat u kunt bereiken wanneer u deel uitmaakt van dit levendige en innoverende netwerk van Academie Permanent. Aarzel niet en meld u meteen aan. Om de prijs, € 995 per jaar, hoeft u het niet te laten!

Meld u nu aan middels het aanmeldformulier Academie Permanent (PDF).

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.