Proefcollege

Proefcollege Verandermanagement

Verandering is de enige constante, daarom moeten organisaties wendbaar zijn en zich snel kunnen aanpassen. Regelmatig gaat dit ook gepaard met weerstand. Laat je inspireren hoe je hier mee om kunt gaan door kerndocent dr. Marco de Witte tijdens de Meet & Greet Verandermanagement. Hij licht de inhoud en opzet van de opleiding toe en is er gelegenheid om vragen te stellen.

De opleiding Verandermanagement biedt in de breedte de actuele thema’s uit de veranderkunde. Je leert een brug te slaan tussen de theoretische concepten, de weerbarstige praktijk én jouw eigen rol als verandermanager.

Je leert ontrafelen waar de kern zit van het veranderproces en hoe jij er als leider betekenis aan kunt geven om de gewenste gedragsverandering tot stand te brengen. Je gaat aan de slag met vragen als: hoe vind ik balans in de nieuwe situatie en hoe ga ik daarbij te werk? En niet in de laatste plaats: wat kun je aan jezelf veranderen om de implementatie succesvol te laten verlopen?

Wij nodigen je van harte uit om een Proefcollege te bezoeken.


Aanmelden voor het Proefcollege

Praktische informatie

Datum: 03-09-2024
Locatie: Online
Tijd: 16:00 - 17:00
Kosten: Geen
De Nieuwe Academie Groningen

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.