PO-Raad en AOG School of Management werken samen aan opleidingsaanbod primair onderwijs

PO-raad1De PO-Raad staat aan de vooravond van de creatie van een professionele, digitale omgeving voor haar leden, de schoolbesturen in het Primair Onderwijs. In deze omgeving kunnen leden onderling informatie uitwisselen, op een overzichtelijke wijze de dienstverlening van de PO-Raad bekijken en in contact komen met diverse dienstverleners in het primair onderwijs.

Om je als dienstverlener te mogen presenteren op Mijn PO-Raad, dien je voorgedragen en geëvalueerd te worden door ten minste drie leden van de PO-Raad. Zij hebben AOG School of Management voorgedragen als gewaardeerd, kwalitatief dienstverlener op het terrein van executive, bestuurlijke en academische vorming.

Vanaf deze week is het aanbod van AOG School of Management terug te vinden zijn in de module Opleidingen van Mijn PO-Raad. AOG School of Management is content met de PO-Raad als samenwerkingspartner. De afgelopen jaren is AOG School of Management haar positie in het brede veld van het onderwijs en in het domein van het primair onderwijs verder aan het versterken met de ambitie om een betekenisvol waarde toevoegende opleidingspartner te zijn.

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.